divider divider
divider

Even voorstellen: Marjolein Ris

Hallo! Ik ben Marjolein, trotse (!) medewerker van In Good Company; waar positieve aandacht voor het talent van werkend Nederland centraal staat. Ik mag me bezig houden met alle manieren waarop de mensen binnen een organisatie (onze klant) hun talent ontwikkelen en inzetten. Hoe gaaf is dat?! Zo ben ik betrokken bij coaching, intervisie, teamontwikkeling, workshops en nog véél meer.

Ik krijg bij In Good Company enorm veel ruimte om te doen wat ik leuk vind en wordt dagelijks uitgedaagd om mijn eigen talent in te zetten. Door de diversiteit aan werkzaamheden gaat het hier nooit vervelen. Zo stap ik op een maandag in de rol van assessor bij een grote supermarktketen. Rijd ik dinsdag de randstad door voor adviesgesprekken met klanten in de beveiligingssector en farmaceutische industrie. Ga ik op woensdag bij een Hogeschool langs om studenten te helpen bij het overbrengen van hun talent op toekomstige werkgevers. Begeleid ik donderdag een bijeenkomst van een ontwikkeltraject voor een commercieel managementteam. Om de week op vrijdag af te sluiten op kantoor: uitwerken van talentprogramma’s, strategisch overleg met mijn collega’s Jos en Yuri en uiteraard eindigen met een biertje in onze ‘woonkamer’ hoek.

Als ik niet met In Good Company bezig ben (kan dat? 😉), doe ik graag actieve dingen. Ik dans, doe crossfit, houd van wandelen (in de natuur zijn, is zó fijn!!) en ben avontuurlijk ingesteld dus altijd in om iets nieuws uit te proberen. Wat zijn dan de laatste ‘nieuwe’ dingen die ik heb uitgeprobeerd? Canyoneren, tokkelen van de euromast, quadrijden en kleiduifschieten!

Wil je aan de slag met jouw ontwikkeling of die van jouw team? 0612610887

divider

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten