divider divider
divider

Jos Meijer

Hallo, mijn naam is Jos Meijer en ik ga met jou graag de uitdaging aan om je drijfveren en talenten te herkennen en grip en regie op je loopbaan te krijgen? Je hebt misschien even een zetje of aansporing nodig van buitenaf om tot actie over te gaan. Tijdens onze sessie staat centraal: Wie ben ik, wat wil ik en hoe kom ik daar? We gaan aan de slag met kernkwadranten en onderzoeken je persoonlijke ontwikkel behoefte. Betekent dat aanpassen aan de huidige situatie, of een kleine verandering of wellicht een hele grote stap maken? Wat de impact ook is, het gaat er om jezelf te leren kennen, inspireren en laten inspireren. Bovenal begint het vooral met motivatie en zelfkennis.

“Talent, drijfveren en motivatie matchen aan bedrijfsstrategie, daar krijg ik energie van!”

Expertise

Ik ben vooral een pragmatisch coach, ik kan confronterend zijn en neem geen genoegen met halve antwoorden. Dit zet ik vooral in als loopbaancoach. Ik maak gebruik van:

TMA drijfveren en talenten analyse (gecertificeerd in 2020)

Kernkwadranten van Daniel Ofman (gecertifieerd in 2018)         

Business Model You – je persoonlijk business model canvas (gecertificeerd in 2015)

Werkervaring

Ik ben begonnen als adviseur werving en selectie bij StaffPlanning. Daar ontdekte ik al op de eerste dag dat het praten over en richting geven aan dromen en ambities is waar ik lol uit haal. Dat is het moment dat ik mij ben gaan verdiepen in het onderwerp loopbaanontwikkeling en talent managent en ook In Good Company is ontstaan (2010). Het is mijn doel is om mensen te laten doen waar ze goed in zijn, wat past bij hun drijfveren en talenten. Wat is je doel en hoe kom je daar zo dicht bij? Daar wordt ik blij van (en ben ik ook goed in).

Jos Meijer

 

 

 

Jos coach

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten