divider divider
divider

Yuri Kweekel

Hallo, ik stel me graag aan je voor. Mijn naam is Yuri Kweekel. Ik heb zo’n 20 jaar ervaring op het gebied van talent- en loopbaanontwikkeling. In eerste instantie vanuit diverse dienstverbanden. Vanaf 2007 als ondernemer. Ik ben assessor en Talentcoach. Ik begeleid professionals, managers, medewerkers en (management)teams op het gebied van persoonlijke effectiviteit, leiderschap en loopbaanvraagstukken. Als coach werk(te) ik onder andere voor grote organisaties als DSM, Ahold, AkzoNobel, De Nederlandsche Bank, Booking.com, Dirk van den Broek en BAM. Maar ook voor middelgrote en kleine organisaties en particulieren. Ik werk pragmatisch: verhelderend, soms confronterend en altijd gericht op persoonlijke effectiviteit en (gedrags)verandering.

“Mijn kracht? Aandachtig luisteren, relaties opbouwen en mensen helpen ontwikkelen!”

Expertise

Ik coach op basis van een positieve insteek; met een focus op kernkwaliteiten, talent en uitdagingen. Ik laat kandidaten zelf verantwoordelijkheid nemen voor de gewenste verandering. Onderwerpen waar ik me voornamelijk op richt zijn:

Talentontwikkeling                                                        Lichaamsgerichte coaching

✔ TalentKernkwadranten van Daniel Ofman              Waarderend leiderschap

Executive management coaching

Werkervaring

Ik ben opgeleid als sociaal-cultureel wetenschapper aan de Vrije Universiteit. Ik heb hiernaast twee post-HBO coachopleidingen succesvol afgerond (Basisopleiding Coaching en Lichaamsgericht Coachen) en ben NOBCO-gecertificeerd. Mijn loopbaan speelt zich volledig af op het domein van ‘mens en arbeid’. Via KPMG, Staffplanning en Vitae ben ik in 2007 als partner toegetreden tot de DRB Groep (Executive Search). Vanaf 2011 ben ik vennoot binnen In Good Company, bureau voor talentmanagement. Als coach heb ik professionals en teams begeleid vanuit diverse invalshoeken (bv. zelfvertrouwen, leiderschap, grenzen stellen, feedback geven en ontvangen).

Yuri Kweekel

    

Coach Yuri

Yuri Kweekel is als associate coach eveneens aangesloten bij OnzeCoach. 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten