In Good Company team

In Good Company

Wij maken talent zichtbaar 

Ons team 

Yuri Kweekel

Yuri Kweekel


Oprichter

malissa

Malissa Voordenhout

Talent Consultant

Melissa Sybesma

Melissa Sybesma

Talent Assessor

Esmee van Laren

Esmée van den Berg - van Laren

Talent Assessor

iemand loopt langs een doel

Missie en Visie 🌎

Missie

Wij zijn een bureau voor talentmanagement en jouw partner in ontwikkeling. Al meer dan 10 jaar helpen we bedrijven om beter te presteren door het onbenutte potentieel van hun werknemers te begrijpen en te ontwikkelen. Dit doen we door assessments, coachen, trainen en adviseren. 

We helpen medewerkers hun talenten en ontwikkelpotentieel te ontdekken. We geven zelfvertrouwen en laten medewerkers zelf regie pakken over hun eigen ontwikkeling. Vanuit onze expertise over talentgericht werken behoud je medewerkers, selecteer je de juiste kandidaten en zorg je voor meer groei binnen je organisatie.

Hiermee willen we heel Nederland talentgericht laten werken.

Diagram met onze visie op talent, 3 pijlen die in een cirkel wijzen met daartussen de de tekst sterk teamwerk, waarderend leiderschap en focus op talent

Visie op talent

Wij geloven in talentgericht werken. Wanneer mensen zoveel mogelijk werken vanuit hun drijfveren en talenten, dan functioneren mensen het best, leren ze het snelst, komen ze in actie en zijn ze het meest betrokken. Zorg ervoor dat drijfveren en talenten goed gematcht zijn aan de cultuur en de gevraagde competenties. Dan behaal je duurzaam resultaat. Hoe doen we dat? Onze visie op talent komt terug in elke vorm van onze dienstverlening.

Om onze klanten te begeleiden in talentgericht werken en het duurzaam inzetten van medewerkers hebben wij drie thema's ontwikkeld.

  • Focus op Talent
  • Sterk Teamwerk
  • Waarderend Leiderschap

Deze thema's zijn de pijlers van talentgericht werken. Samen vormen zij onze visie op talent en dienen zij als bouwstenen voor onze diensten.

Icoon van plant die in hand groeit

Focus op Talent

Talentgericht werken begint bij een Focus op Talent. Dat waar je aandacht aan geeft, gaat groeien. Vaak leggen we in ons werk de nadruk op datgene waar we minder goed in zijn, en stoppen we veel energie in het verbeteren daarvan. Ontdek waar je talenten liggen en versterk deze door aan je uitdagingen te werken.

Je kan op veel verschillende manieren inzicht krijgen in je eigen talenten of die van je medewerkers. Bijvoorbeeld door het doen van een assessment, gebruik te maken van een coach of het volgen van een training. In onze dienstverlening leggen wij de focus op talent door gebruik te maken van interventies uit de positieve psychologie. Een veel gebruikt model waar we mee werken is het Kernkwadrant van Daniel Ofman.


icoon met 3 personen en een pijl die omhoog gaat

Sterk Teamwerk

Om een stevig huis te bouwen, heb je een stevige fundering nodig. Dit is wat veel organisaties lastig vinden of vergeten. Eerst terug naar de basis, om vervolgens iets heel moois te kunnen neerzetten. Hier geloven wij in. Speciaal voor dit onderwep hebben we het thema Sterk Teamwerk ontwikkeld.


Het begint met sterk leiderschap.

Het gaat in essentie om het vertrouwen om je kwetsbaar op te durven stellen en het geloof in de positieve intenties van anderen. Van daaruit kun je ruimte creëren voor constructieve discussies en het geven van open en eerlijke feedback. Tenslotte valt of staat sterk teamwerk met betrokkenheid en verantwoordelijkheid, waarbij iedereen verantwoordelijk is voor het behalen van gemeenschappelijke doelen en resultaten.

Icoon met 3 personen en vergrootglas gericht op een van de figuren

Waarderend Leiderschap

Om mensen talentgericht te laten werken, is een bepaalde vorm van leiderschap nodig: Waarderend Leiderschap.

Waarderend Leiderschap draait om contact en verbinding met alle betrokkenen in een organisatie. Daar waar wordt samengewerkt om een doel te bereiken dat de moeite waard is. Waarderend leiderschap is erop gericht:

✔ alle betrokkenen een constructieve stem te geven;

✔ te werken aan wat er gewenst is, wat inspireert en energie geeft;

✔ te waarderen wat er al goed is en eerlijk te kijken naar wat er nog niet goed is;

✔ samen te evolueren door continue, kleine veranderingen door te voeren waardoor zowel het individu als de groep groeien.

Onze diensten 

Wat klanten over ons zeggen 💬 

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Sirius Paalvast - Manager Recruitment - Dirk en DekaMarkt
In Good Company heeft de expertise en het lef om een kritisch gesprek met je aan te gaan. Hierdoor hebben we samen met hen een aantal zeer succesvolle selectietrajecten kunnen draaien. De gegeven inzichten over de kandidaten over houding en gedrag zorgen ervoor dat we goed onderbouwde keuzes kunnen maken over welke kandidaten geschikt zijn voor onze organisatie.
sirius paalvast
Ms. Nameless
Add Your Stars

Hugo Gruijters - Lecturer- Fontys Hogescholen

We werken met veel plezier samen met In Good Company. Deze professionele organisatie helpt ons om studenten te ontwikkelen tot ‘ Young professionals’. Hun loopbaanscan, Cv-check, workshops en assessments zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Dit in combinatie met de persoonlijke aanpak en het maatwerk, levert veel toegevoegde waarde voor onze studenten. Ze worden echt klaargestoomd voor de arbeidsmarkt! Het komende jaar wordt onze samenwerking verder uitgebreid.
hugo
Ms. Nameless
Add Your Stars
Jacoline Plomp - Partner Avance Impact
Avance-Impact werkt graag samen met In Good Company. We hebben vooral gebruik gemaakt van hun assessment diensten. Daarin is In Good Company snel en zeer effectief; in korte tijd komen ze met heel bruikbaar advies. Heel belangrijk voor ons is ook de respectvolle manier waarmee met mensen wordt omgegaan – met echte oprechte interesse. Gewoon een heel professioneel bedrijf met fijne mensen!
Jacoline
Ms. Nameless
Add Your Stars