Consultancy

Consultancy

Samen Nederland talentgericht laten werken

Partner in HR

Jouw partner in HR

In Good Company is dé partner in talentgericht werken. We assessen, coachen trainen en adviseren. Dit betekent ook dat we graag met je meedenken over alle ontwikkelingen op mens-gebied in jouw organisatie. We begeleiden klanten in onder andere verandertrajecten, cultuurprogramma’s en strategische HR-plannen. Ook werken we bij meerdere klanten aan verschillende HR-projecten. Bijvoorbeeld op het gebied van Learning & Development, Talentmanagement en Performance Management. 

Wil je bijvoorbeeld een nieuw opleidingsprogramma neerzetten voor je managers, je gesprekken cyclus onder de loep nemen of verschillende talent management tools inzetten, dan kun je ervoor kiezen om dit in samenwerking met In Good Company te doen. We kijken mee, stellen kritische vragen en zijn er behendig in om grote en kleine(re) projecten te coördineren.

Ook wanneer de organisatie in transitie is en je zoekt een sparringpartner, ben je bij In Good Company aan het juiste adres. We verlenen zogeheten “HR abonnementen”. Een soort strippenkaart waarmee je bij ons advies uren kunt afnemen. Zo kun je ons invliegen op ieder door jouw gewenst moment.

Malissa Talent Consultant

Meestal worden deze opdrachten opgepakt door onze collega Malissa. Malissa heeft jarenlange ervaring in het HR vak en heeft als HR Business Partner en HR Projectleider in verschillende rollen en organisaties gewerkt. In combinatie met het contact wat wij op dagelijkse basis met onze klanten hebben, is onze kennis breed en up to date.

Als je meer wil weten over wat wij voor jouw (HR) team kunnen betekenen, aarzel dan niet om contact met Malissa op te nemen.