In Good Company team

In Good Company

Wij maken talent zichtbaar 

Al meer dan 10 jaar lang helpen we bedrijven om beter te presteren door het onbenutte potentieel van hun werknemers te begrijpen en te ontwikkelen. 


Dit doen we door te assessen, coachen, trainen en adviseren. We helpen medewerkers hun talenten en ontwikkelpotentieel te ontdekken. We geven zelfvertrouwen en laten medewerkers zelf regie pakken over hun eigen ontwikkeling. Vanuit onze expertise over talentgericht werken behoud je medewerkers, selecteer je de juiste kandidaten en zorg je voor meer groei binnen je organisatie.


Hiermee willen we heel Nederland talentgericht laten werken.


Ons team 

Yuri Kweekel

Oprichter

malissa

Talent Coach

tessa leenen2

Talent Coach

jos meijertje

Oprichter

Ivana Talent Coach

Talent Coach

team in good company

Stuur ons een open sollicitatie!

Onze diensten 

Wat klanten over ons zeggen 💬 

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Sirius Paalvast - Manager Recruitment - Dirk en DekaMarkt
In Good Company heeft de expertise en het lef om een kritisch gesprek met je aan te gaan. Hierdoor hebben we samen met hen een aantal zeer succesvolle selectietrajecten kunnen draaien. De gegeven inzichten over de kandidaten over houding en gedrag zorgen ervoor dat we goed onderbouwde keuzes kunnen maken over welke kandidaten geschikt zijn voor onze organisatie.
sirius paalvast
Ms. Nameless
Add Your Stars

Hugo Gruijters - Lecturer- Fontys Hogescholen

We werken met veel plezier samen met In Good Company. Deze professionele organisatie helpt ons om studenten te ontwikkelen tot ‘ Young professionals’. Hun loopbaanscan, Cv-check, workshops en assessments zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Dit in combinatie met de persoonlijke aanpak en het maatwerk, levert veel toegevoegde waarde voor onze studenten. Ze worden echt klaargestoomd voor de arbeidsmarkt! Het komende jaar wordt onze samenwerking verder uitgebreid.
hugo
Ms. Nameless
Add Your Stars
Jacoline Plomp - Partner Avance Impact
Avance-Impact werkt graag samen met In Good Company. We hebben vooral gebruik gemaakt van hun assessment diensten. Daarin is In Good Company snel en zeer effectief; in korte tijd komen ze met heel bruikbaar advies. Heel belangrijk voor ons is ook de respectvolle manier waarmee met mensen wordt omgegaan – met echte oprechte interesse. Gewoon een heel professioneel bedrijf met fijne mensen!
Jacoline
Ms. Nameless
Add Your Stars