Pad in het midden in het bos met aan weerszijden grote bruine stammen

Coaching

Coaching helpt om het maximale uit jezelf te halen, zowel privé als op het werk. Ontdek hieronder welke coach van In Good Company jou verder gaat helpen!

Kies je coach👇

Yuri Kweekel

Yuri Kweekel

✔ Talentontwikkeling

✔ Lichaamsgerichte coaching

✔ Waarderend leiderschap

✔ Kernkwadranten van Daniel Ofman

✔ Executive management coaching

Meer informatie
Malissa

Malissa Voordenhout

✔ Zelfvertrouwen en stevigheid

✔ Talentontwikkeling

✔ Stress- en burn-out problematiek

✔ Hoogsensitiviteit

✔ Persoonlijk leiderschap

Meer informatie
Loopbaancoaching: iemand volgt een pad met doelen

Yuri Kweekel

Yuri heeft ruim ervaring op het gebied van talent- en loopbaanontwikkeling. Hij begeleidt professionals, managers, medewerkers en (management)teams op het gebied van persoonlijke effectiviteit, leiderschap en loopbaanvraagstukken.

Yuri coacht op basis van een positieve insteek; met een focus op kernkwaliteiten, talent en uitdagingen.

Hij laat coachees zelf verantwoordelijkheid nemen voor de gewenste verandering. Hij helpt mensen regie te pakken over hun eigen leven en loopbaan.

Coaching door Yuri draait om inzicht, begrip, herkenning, ruimte voor gevoel en emotie en oefenen van nieuw gedrag. In elk traject is er aandacht voor al deze elementen, maar wordt het traject altijd afgestemd op de specifieke wensen van de kandidaat. 

Yuri zijn werkstijl: pragmatisch, verhelderend, soms confronterend en altijd gericht op persoonlijke effectiviteit en (gedrags)verandering.

Iemand met een cape

Malissa Voordenhout

Na jaren werkzaam te zijn geweest als HR professional binnen verschillende organisaties, kwam Malissa erachter dat zij zich vooral wil focussen op de positieve kant van mensen en hun ontwikkeling.

Als coach helpt Malissa  mensen om meer zelfvertrouwen op te bouwen, keuzes te maken die goed voor hén zijn, weer te verbinden met hun talenten en kracht, stress en burn-out te voorkomen/ hiervan te herstellen en om het leven en de baan te creëren waar zij gelukkig van worden.

Haar grootste kracht is haar sensitiviteit. Ze voelt haarfijn aan waar het probleem zit en wat er nodig is om de volgende stap te zetten.