Coaching

Coaching helpt om het maximale uit jezelf te halen, zowel privé als op het werk. Ontdek hieronder welke coach van In Good Company jou verder gaat helpen!

Kies je coach👇

Yuri Kweekel2

Yuri Kweekel

✔ Talentontwikkeling

✔ Lichaamsgerichte coaching

✔ Waarderend leiderschap

✔ Kernkwadranten van Daniel Ofman

✔ Executive management coaching

Meer informatie
Tessa

Tessa Leenen

✔ Roos van Leary

✔ TMA, talenten en drijfveren analyse

✔ Effectief communiceren

✔ Loopbaancoaching


Meer informatie
Malissa

Malissa Voordenhout

✔ Zelfvertrouwen en stevigheid

✔ Talentontwikkeling

✔ Stress- en burn-out problematiek

✔ Hoogsensitiviteit

✔ Persoonlijk leiderschap

Meer informatie
loopbaancoaching

Yuri Kweekel

Yuri heeft ruim ervaring op het gebied van talent- en loopbaanontwikkeling. Hij begeleidt professionals, managers, medewerkers en (management)teams op het gebied van persoonlijke effectiviteit, leiderschap en loopbaanvraagstukken.

Yuri coacht op basis van een positieve insteek; met een focus op kernkwaliteiten, talent en uitdagingen.

Hij laat kandidaten zelf verantwoordelijkheid nemen voor de gewenste verandering. Hij helpt mensen regie te pakken over hun eigen leven en loopbaan.

Coaching door Yuri draait om inzicht, begrip, herkenning, ruimte voor gevoel en emotie en oefenen van nieuw gedrag. In elk traject is er aandacht voor al deze elementen, maar wordt het traject altijd afgestemd op de specifieke wensen van de kandidaat. 

Yuri zijn werkstijl: pragmatisch, verhelderend, soms confronterend en altijd gericht op persoonlijke effectiviteit en (gedrags)verandering.

Roos van Leary

Tessa Leenen

Als Toegepast Psycholoog staat Tessa het meeste in haar kracht wanneer het gaat over gedrag, communicatie en interactie. Als coach is zij nieuwsgierig, empathisch en oplossingsgericht. In haar aanpak is zij er op gericht jou te helpen zelf in beweging te komen en een concrete hulpvraag te formuleren.


Tessa is gecertificeerd in het gebruik van de TMA vragenlijst (talentontwikkeling) en de Roos van Leary met behulp van het Interpersoonlijk Profiel(interactie en beïnvloeding). Zij is ervaren in het begeleiden van loopbaanvraagstukken, talentontwikkeling en effectieve communicatie.


Tessa past haar aanpak aan op de vraag en behoefte van de coachee en kan zowel offline als online, in het Nederlands als in het Engels met je aan de slag.
persoonlijk leiderschap

Malissa Voordenhout

Na jaren werkzaam te zijn geweest als HR professional binnen verschillende organisaties, kwam Malissa erachter dat zij zich vooral wil focussen op de positieve kant van mensen en hun ontwikkeling.

Als coach helpt Malissa  mensen om meer zelfvertrouwen op te bouwen, keuzes te maken die goed voor hén zijn, weer te verbinden met hun talenten en kracht, stress en burn-out te voorkomen/ hiervan te herstellen en om het leven en de baan te creëren waar zij gelukkig van worden.

Haar grootste kracht is haar sensitiviteit. Ze voelt haarfijn aan waar het probleem zit en wat er nodig is om de volgende stap te zetten.