Assessments

Een goed opgezet en uitgevoerd assessment verlaagt de kans op een mismatch en voorkomt teleurstellingen. Met een assessment selecteer je de juiste kandidaat voor een vacature of kun je een gegronde uitspraak doen over het ontwikkelpotentieel van een medewerker.

Hoe ziet een assessment bij In Good Company eruit? Check de video!

Wat voor assessment wil je inzetten? 🚶‍♂️👇

talentbreed3

Talentgericht 

assessment

Als je kiest voor een talentgericht assessment, focussen we op het verkrijgen van een algemeen beeld van de persoonlijkheid en de talenten, valkuilen en uitdagingen van de kandidaat. Door een assessment met rollenspellen in te zetten en het gedrag objectief te meten, wordt meteen duidelijk wat het voorkeursgedrag van de kandidaat is.

Competentiegericht 

assessment

Kies je voor een assessment met een onderliggend competentieprofiel, dan stellen we vooraf een competentieprofiel op. We kiezen hierbij altijd voor maatwerk. Om dit te doen, gaan we vooraf in gesprek over specifieke competenties, die voor jou van belang zijn om mee te nemen in het assessment.
ontwikkeling

Talentscan of

Competentiescan

Een competentiescan is gebaseerd op een, door vragenlijsten verkregen, zelfbeeld van de kandidaat gecombineerd met het beeld van de assessor. De competentiescan is een assessment zonder rollenspellen en is bijvoorbeeld een geschikte vorm wanneer er sprake is van grote volumes of een kleiner budget.

Vraag een voorbeeldrapport aan

Binnen 5 werkdagen na het assessment sturen we het rapport met een selectie- of het ontwikkeladvies met de talenten, valkuilen en uitdagingen van de kandidaat.

stap4
stap3

Vraag een offerte aan

Heb je gekozen welk soort assessment je in wilt zetten? En wil je nu wel eens weten hoeveel dat dan gaat kosten? Vraag simpel en snel een offerte bij ons aan. Je ontvangt deze via de mail.