Foto van een berg met bergen op de achtergrond en een blauwe lucht met wolken

Assessments

Een goed opgezet en uitgevoerd assessment verhoogt de kans op een goede match en voorkomt teleurstellingen. Met een assessment selecteer je de juiste kandidaat voor een vacature of kun je een objectieve en gegronde uitspraak doen over het ontwikkelpotentieel van een medewerker. 

Wat ons uniek maakt

Wat ons onderscheidt van andere assessment bureaus, is dat we werken vanuit de positieve psychologie en ons richten op talentmanagement. Dit noemen we ook wel talentgericht werken. Er ligt in het dagelijks leven veel focus op wat er niet goed gaat en hoe je dit kunt oplossen. Dit levert wel wat op, maar het kost ook veel energie. Wij geloven dat je pas écht kan gaan groeien als je werkt vanuit jouw talenten en drijfveren. Dit zorgt onder andere voor meer intrinsieke motivatie, vitaliteit, werkgeluk, veerkracht én succes. In zowel onze selectie- als ontwikkel-assessments ligt de focus op kwaliteiten en competenties, en de daaruit volgende valkuilen en uitdagingen. Hierdoor krijg je inzicht in talenten en drijfveren. Door de adviezen kunnen natuurlijke talenten nog beter worden ingezet. Hierdoor stap je tevens minder snel in je valkuil.

Hoe ziet een assessment bij In Good Company eruit? Check de video!

Wat voor assessment wil je inzetten? 🚶‍♂️👇

Ontwikkel assessment

Talentgericht 

assessment

Als je kiest voor een talentgericht assessment, focussen we op het verkrijgen van een algemeen beeld van de persoonlijkheid en de talenten, valkuilen en uitdagingen van de kandidaat. Door een ontwikkel assessment met rollenspellen in te zetten en het gedrag objectief te meten, wordt duidelijk wat het voorkeursgedrag en natuurlijke talenten van de van de kandidaat zijn.
Selectie assessment

Competentiegericht 

assessment

Kies je voor een assessment met een onderliggend functie- of competentieprofiel, dan stellen we vooraf een competentieprofiel op. We kiezen hierbij altijd voor maatwerk. Om dit te doen, gaan we vooraf in gesprek over specifieke competenties, die voor jou van belang zijn om mee te nemen in het assessment. Het wordt vaak ingezet als selectie assessment.
Assessment scan

Talentscan of

Competentiescan

Een competentiescan is gebaseerd op een, door vragenlijsten verkregen, zelfbeeld van de kandidaat gecombineerd met het beeld van de assessor. De competentiescan is een assessment zonder rollenspellen en is bijvoorbeeld een geschikte vorm wanneer er sprake is van grote volumes of een kleiner budget. Het kan zowel online als bij ons op locatie.

Vraag een voorbeeldrapport aan

Vraag een voorbeeldrapport aan
Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan

Heb je gekozen welk soort assessment je in wilt zetten? En wil je nu wel eens weten hoeveel dat dan gaat kosten? Vraag simpel en snel een offerte bij ons aan. Je ontvangt deze via de mail.