Boek die open in het gras ligt met witte bloemetjes ervoor

Training

Een training helpt jou en je team bij het leren kennen en oefenen van nieuwe werkwijzen. Onze trainingen worden gegeven door ervaren trainers met verstand van mens en organisatie. We combineren trainingen met assessments, coaching en consultancy. Altijd met de focus op talent.

Kies je training 👇

Vrouw kijkt uit raam

Talentgericht werken met Kernkwadranten

Deze workshop staat in het teken van je eigen ontwikkeling (vergroten van zelfinzicht) en/of je ontwikkeling als manager (zelfinzicht én anderen ondersteunen in hun ontwikkeling).
Deelnemers leren om hun eigen kernkwadrant op te stellen en hoe ze dit ook samen met hun medewerkers kunnen doen.

Schot in de roos

Effectief beïnvloeden van gedrag

Effectief beïnvloeden van gedrag doen we door middel van De Roos van Leary. Dit is een handig interactiemodel als de communicatie in je organisatie moeizaam verloopt of als bepaalde gedragspatronen ingesleten zijn. Het model biedt handvatten om interactie inzichtelijk te maken en het gedrag van jezelf en anderen te beïnvloeden.

Een team van 8 personen

Teamcolour sessie


Deze teamsessie is een mooie manier om met jouw team aan de slag te gaan. Je leert meer over elkaars persoonlijkheid, talenten en voorkeuren en wat dit betekent voor het team als geheel. Dit doen we aan de hand van het kleurenmodel over persoonlijkheid van The Bridge Personality.

Team werkt samen

Sterk Teamwerk

Om een stevig huis te bouwen, heb je eerst een stevige fundering nodig. Dit is wat veel organisaties nog lastig vinden of vergeten. Met “Sterk Teamwerk” helpen we je team beter te presteren en succesvol veranderingen vorm te geven.
Twee mensen overleggen achter een laptop

Waarderend Leiderschap

Goed leiderschap is een essentieel onderdeel van talentgericht werken. Maar wat is dan goed leiderschap? Goed leiderschap is als je het aan ons vraagt 'Waarderend Leiderschap'. Waarderend leiderschap gaat over het hanteren van een talentgerichte aanpak, op basis van vertrouwen, emotionele intelligentie en met een positieve impact!

twee mensen doen een analyse en leveren maatwerk

Maatwerk & Teamprogramma's

Zoveel mensen, zoveel wensen. Heb je nog niet gevonden wat je zocht? We kunnen altijd trainingen op maat ontwikkelen. Of wil je niet alleen een losse training voor je team, maar een compleet ontwikkelprogramma of leiderschapsprogramma? We denken graag met je mee!

Lees meer
twee mensen doen een analyse en leveren maatwerk

Maatwerk & Teamprogramma's

Zoveel mensen, zoveel wensen. Heb je nog niet gevonden wat je zocht? We kunnen altijd trainingen op maat ontwikkelen. Of wil je niet alleen een losse training voor je team, maar een compleet ontwikkelprogramma of leiderschapsprogramma?

Maatwerk: neem contact met ons op om je wensen te bespreken. Als het gaat om vaardigheden en gedrag zijn wij altijd in staat om nieuwe trainingen te ontwikkelen die precies passen bij dat wat jij zoekt.

Programma’s: een leiderschapsprogramma bestaat bijvoorbeeld uit een gezamenlijke kick-off meeting en 3 positieve interventies. Gedurende 3 tot 4 maanden ontvangen we het desbetreffende team tijdens een workshop Talentgericht werken met Kernkwadranten, een training effectieve samenwerking bevorderen en een tweedaagse effectief beïnvloeden van gedrag (Roos van Leary).

Dit alles in verschillende mooie en relaxte omgevingen waarbij ook teambuilding centraal staat.

Training gevonden?