IGC Training

Training

Kernkwadrant

Talentgericht werken met Kernkwadranten

Deze workshop staat in het teken van je eigen ontwikkeling (vergroten van zelfinzicht) en/of je ontwikkeling als manager (zelfinzicht én anderen ondersteunen in hun ontwikkeling). Deelnemers leren om hun eigen kernkwadrant op te stellen en hoe ze dit ook samen met hun medewerkers kunnen doen.

Roos van Leary

Effectief beïnvloeden van gedrag

Effectief beïnvloeden van gedrag doen we door middel van De Roos van Leary. Dit is een handig interactiemodel als de communicatie in je organisatie moeizaam verloopt of als bepaalde gedragspatronen ingesleten zijn. Het model biedt handvatten om interactie inzichtelijk te maken en het gedrag van jezelf en anderen te beïnvloeden.

persoonlijk leiderschap

Persoonlijk LeiderschapPersoonlijk Leiderschap gaat om het investeren in de duurzame ontwikkeling van medewerkers. Ontdekken waar je krachten liggen, met het lef om ook kwetsbaarheden onder ogen te komen. Als je weet hoe je werkt, bereik je alles wat jij belangrijk vindt.


safasf
Om een stevig huis te bouwen, heb je eerst een stevige fundering nodig. Dit is wat veel organisaties nog lastig vinden of vergeten. Met “Sterk Teamwerk” helpen we je team beter te presteren en succesvol veranderingen vorm te geven.
Lees meer
fafs

Teamsessie Bridge Colour Rapport

De door ons veel gebruikte vragenlijst 'The Bridge Personality', gebaseerd op de 16 personalities van Jung, is tegenwoordig uit te breiden met een Bridge Colour rapport. Dit rapport helpt om snel inzicht te krijgen in de persoonlijkheid van medewerkers en collega's.

In de training Bridge Colours leer je je team beter kennen. Je leert elkaars talenten te benutten en valkuilen te herkennen om zo effectiever samen te kunnen gaan werken.

Lees meer
Maatwerk

Maatwerk & Teamprogramma's

Zoveel mensen, zoveel wensen. Heb je nog niet gevonden wat je zocht? We kunnen altijd trainingen op maat ontwikkelen. Of wil je niet alleen een losse training voor je team, maar een compleet ontwikkelprogramma of leiderschapsprogramma?


Lees meer
safasf

Sterk Teamwerk

Om een stevig huis te bouwen, heb je eerst een stevige fundering nodig. Dit is wat veel organisaties lastig vinden of vergeten. Eerst terug naar de basis, om vervolgens iets moois neer te zetten. Hier geloven wij als In Good Company sterk in. Met ons teamontwikkelingsprogramma “Sterk Teamwerk” helpen we je team beter te presteren en succesvol veranderingen vorm te geven.

Lencioni

In ieder Sterk Teamwerk programma staat de pyramide van Lencioni centraal. Je leert elkaar als team nog beter kennen, krijgt praktische tools om beter samen te werken en werkt ook op een dieper niveau aan het zijn of worden van een succesvol team. Sterk Teamwerk draagt bij aan:

  • Meer vertrouwen en ruimte voor constructieve conflicten
  • Duurzame resultaten
  • Elkaar nog beter aanvullen


Behoefte aan sterk teamwerk?

We bieden verschillende programma's aan, waarbij je in het standaard programma gedurende 9 maanden met elkaar aan de slag gaan. Inhoudelijke sessies worden afgewisseld met 'fun'-elementen, die raakvlakken hebben met de verschillende thema’s. 

Behoefte aan Sterk Teamwerk maar minder tijd of budget?

Een kwartaalprogramma of mini workshop behoren ook tot de mogelijkheden.

fafs

De thema's “samenwerken” en “teamontwikkeling” krijgen in veel organisaties steeds meer aandacht. De door ons veel gebruikte vragenlijst 'The Bridge Personality', gebaseerd op de 16 personalities van Jung, is tegenwoordig uit te breiden met een Bridge Colour rapport. Dit rapport helpt om snel inzicht te krijgen in de persoonlijkheid van medewerkers waardoor je beter met hen communiceert.

  • Verdieping in je eigen personality en het gezamenlijke teamtype;
  • Inzicht in voorkeurskleur(en) Rood, Geel, Groen of Blauw en die van je teamleden;

  • Betere samenwerking, waardoor je elkaar beter begrijpt, aanvult en beter samenwerkt.

Maatwerk

Maatwerk & Teamprogramma's

Zoveel mensen, zoveel wensen. Heb je nog niet gevonden wat je zocht? We kunnen altijd trainingen op maat ontwikkelen. Of wil je niet alleen een losse training voor je team, maar een compleet ontwikkelprogramma of leiderschapsprogramma?

Maatwerk: neem contact met ons op om je wensen te bespreken. Als het gaat om vaardigheden en gedrag zijn wij altijd in staat om nieuwe trainingen te ontwikkelen die precies passen bij dat wat jij zoekt.

Programma’s: een leiderschapsprogramma bestaat bijvoorbeeld uit een gezamenlijke kick-off meeting en 3 positieve interventies. Gedurende 3 tot 4 maanden ontvangen we het desbetreffende team tijdens een workshop Talentgericht werken met Kernkwadranten, een training effectieve samenwerking bevorderen en een tweedaagse effectief beïnvloeden van gedrag (Roos van Leary).

Dit alles in verschillende mooie en relaxte omgevingen waarbij ook teambuilding centraal staat.

Training gevonden?