reviews2

Reviews

Wat kandidaten en klanten over ons zeggen 💬

✴️✴️✴️✴️✴️

Eind juni heb ik een dag assessment mogen volgen bij In Good Company. Een intensieve maar leerzame dag. De medewerkers zijn open en laten je op je gemak voelen. Fijn dat je aan het einde van de dag de resultaten met je worden besproken en dat je het rapport toegezonden krijgt.

Missie

Tim van der Burg

Gewoon top!! Open en eerlijk!! Goede sfeer.

Jaarprogramma

Frits Hinderks

Het was een pittige dag, goed om jezelf een spiegel voor te houden en uit je comfortzone getrokken te worden. Rollenspellen vond ik lastig omdat dit toch anders is in de realiteit, het blijft improviseren.  Uiteindelijke bevindingen zoals talenten en ontwikkelpunten waren helder. Ik heb de wijze waarop en de professionaliteit als bijzonder prettig ervaren.
loopbaancoaching
Roel Douma

Did an assessment there last Friday. You are indeed in good company here! Very professionel team and great intensive assessment program, also in English!

consultancy888

Oliver Borrmann

Hele fijne dagen gehad met Yuri, Tessa & Ivana. Nemen de tijd om je te leren kennen en als team. Samen zijn we dieper ingegaan op de punten waar wij als team in kunnen groeien.

stap2

Maaike Schilder

Hele fijne en goede gesprekken gehad waarbij we echt tot de kern konden gaan. Ik werd goed uitgedaagd en ben echt geholpen om zelf de vervolg stappen te gaan maken. Super bedankt!
Individuele coaching
Felicia de Jong

Het was een superfijn en leerzaam traject met Yuri. Ik voelde me erg op mijn gemak en hij stelde de juiste vragen waarmee ik samen met hem snel tot de kern kwam van situaties waar ik moeite mee had. Waar ik sommige karaktereigenschappen als negatief beschouwde, leerde hij mij deze te zien als ‘talenten’ en bewust te worden van mijn valkuilen. Dit leidde tot eye-openers, een positief gevoel en een paar mooie quotes die ik niet meer zal vergeten.
Bedankt Yuri!

stap11

Dilem Arslan

Yuri is een ervaren coach en ik heb het contact en de sessies met hem als prettig en nuttig ervaren. Yuri werkt vanuit het kernkwadrant en leert je waar je kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën liggen. Hij houdt je een spiegel voor waar nodig en daagt je uit om het geleerde ook echt in de praktijk te brengen. Ondanks dat de theorie van het kernkwadrant voor mij niet nieuw was vond het ik nuttig en leerzaam om hier in 1-op-1 sessies mee aan de slag te gaan.

persoonlijk leiderschap

Anoniem

Het waren prettige gesprekken waarbij het voelde alsof er iemand een spiegel voorhield.
Er werden goede vragen gesteld, waardoor je uiteindelijk zelf de juiste beslissing kan maken.
Voor mij is er een hoop duidelijk geworden.
Bedankt!
Workshop Roos van Leary
Ilja Wakelkamp

Ivm een traject rondom loopbaancoaching kwam ik via een vriendin bij In good Company terecht. Bij binnenkomst voelde ik mij weldra erg welkom door de hartelijke ontvangst en huiselijke sfeer. De persoonlijke benadering sprak mij erg aan en er was voldoende ruimte tijdens de gesprekken om samen met de coach te sparren over mijn ontwikkelingsvragen. Naast mijn vragen op loopbaanvlak was er naast coaching ook ruimte voor advies en tips. Ik heb het dan ook als zeer prettig en waardevol ervaren om samen met de coach aan de slag te gaan. Het, 2uur per sessie, over jezelf sparren met een coach vond ik persoonlijk wel intensief maar het heeft er bij mij wel voor gezorgd dat er weer even een ander licht werd geschenen op de vragen waar ik tegenaan liep. Het belangrijkste echter is dat het mij nieuwe inzichten heeft gebracht die mij bewuster hebben gemaakt van de weg die ik momenteel bewandel en hoe ik op een nog bewustere manier kan toewerken naar de weg die bij mij past.

consultancy446

Anoniem

My coaching sessions with Jos were very helpful, he made me feel at ease and I was able to speak English. Jos helped me to reflect on my talents and personality traits and make a plan for the future. At a time when I was unsure of which direction to go in, Jos encouraged me and gave me the confidence to choose a new study to improve my future career prospects.

the bridgez

Claire Jackson

Malissa heeft me écht verder geholpen. Door samen in kaart te brengen wat mijn valkuilen maar ook kwaliteiten zijn, dit geeft me de kans om hier op een fijne manier gebruik van te maken. Ze wist me op soms op een vriendelijke manier een spiegel voor te houden en me de tools en informatie te geven waar ik mee aan de slag kon. Extra fijn is dat Malissa als geen ander weet waar je tegenaan kan lopen wanneer je een sensitief persoon bent, maar ook weet wat je hiermee kan zodat het voor je werkt, in plaatst van dat het je tegen werkt. Ik heb knopen door kunnen hakken en kan weer verder, het was voor mij heel waardevol!

Roos van Leary

Anne

Top ontvangst. Ik werd in de gaten gehouden of ik van alles voorzien was en of alles duidelijk was.

Top service.

consultancy888

Sander van der Velpen

Ik heb een leuk en waardevol assessment gehad bij In Good Company, er is vol op aandacht voor jou als persoon en het personeel wilt graag alles aan je uitleggen als er vragen zijn.

fafs

Patrick Kuijer

k ben met veel aandacht zeer welkom geheten bij Ingood.
De tests waren praktisch en goed georganiseerd.
Uiteindelijke rapport is helder en kan ik me zeker in vinden, ook in de minder positieve kanten.
Voor een assessment zeker een goede partij!

exuctive coaching

Eric Koudijs

Mooie en leuke gesprekken gehad met Jos!
De methode werkte voor mij heel prettig, ik voelde me vrij en op mijn gemak, om mijn intenties en dromen delen.
Terug naar de kern gegaan om mijn kwaliteiten te omarmen en te werken aan mijn toekomst.
Soms confronterend, maar wel echt wat ik nodig had om te gaan doen wat ik wil en de beren op de weg lekker links te laten liggen.
Voor mij is er heel veel helder geworden! Dank voor je open en eerlijke feedback.

p.s. een koffietje van deze barista zou ik niet afslaan! Hihi

loopbaancoaching

Amanda

Dit was mijn eerste assessment en deze heb ik als prettig ervaren.
Malissa bedankt voor de leuke en leerzame dag en tot snel!

stap11

Marlon Fortes do Rosario

Geweldig gesprek gehad. En leuke dingen teweten gekomen over mezelf.

stap2

Anoniem

Ik heb het assessment als zeer prettig ervaren. Tijdens het gesprek kwamen alle gemaakte testen aan bod en hierop aansluitend kwamen er ontwikkeling punten naar voren. Het geschetste beeld kwam overeen met mij als persoon.

persoonlijk leiderschap

Dennis Koetsier

Ik vond de begeleiding erg prettig. Ik heb eigenlijk geen op- of aanmerkingen.

the bridgez

Jeannine Tuijn

Ik had Malissa als coach. Ik ben zeer tevreden over mijn coachingstraject met haar. Onze gesprekken heb ik als open en leerzaam ervaren. Ze komt snel tot de kern van het probleem door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen. Al pratend en vragend laat ze je dingen zelf inzien/bedenken ipv deze voor te zeggen.
Ik heb ook goede tips gekregen. Heb er zeker veel aan gehad.

Roos van Leary

Melinda

Kundige organisatie.
Die naast het assessment voor de werkgever, ook duidelijke feedback en tips meegeven aan de werknemer.

consultancy446

Freek Schuur

Het traject heb ik als zeer prettig en waardevol ervaren. Er was ruimte voor maatwerk en persoonlijke aandacht. Ook had ik direct een klik met mijn coach waardoor het traject efficiënt en soepel verliep. Ik ben door de begeleiding veranderd als persoon en als werknemer. Ik ben zelfbewuster geworden en weet wat mijn valkuilen zijn. Daarnaast ben ik nu met volle energie en frisse moed gestart met een nieuwe uitdaging binnen mijn eigen organisatie. Ik zou het iedereen aanraden. En zeker als je ervaart dat je geen plezier of energie meer haalt uit je werk. De sleutel tot succes ben je uiteindelijk zelf. Daar kom je wel achter tijdens dit traject en de begeleiding van jouw coach.

loopbaancoaching

Aniel Gobardhan

Zeer goede en bekwame begeleiding tijdens het assessment. Goede uitleg en toelichting van de dingen die goed gingen en op de dingen die beter kunnen of ontwikkeld moeten worden. Overall een zeer prettige en leerzame dag gehad bij in good company.

exuctive coaching

J.R.

Een goed georganiseerde dag mogen meemaken. De locatie is heel erg rustgevend en ik voelde me daar vrij snel op mijn gemak.

consultancy888

Ricky Manders

Ik heb bij In Good Company een assessment voltooid waarbij goed en kritisch werd gekeken naar de aansluiting bij de beoogde rol. Het was een serieus en grondig assessment waardoor ik het idee kreeg dat er goede aandacht werd besteed aan ontwikkelingspunten. Het aansluitende interview was eerlijk maar prettig, al pratend kwam ik meer te leren over mijzelf en de coach stelde goede verdiepende vragen die het assessment bevorderde. De eindrapportage was herkenbaar en gaf mij het gevoel dat er waardevolle ontwikkelpunten zijn ontstaan voor de toekomst.

fafs

Guy H. 

Zeer goede coach, heeft in korte tijd door waar de problematiek zit. Fijn dat ik een spiegel voorgehouden kreeg. Heel veel van geleerd. Kan Tessa zeer zeker aanbevelen. Mocht ik ooit weer een coach nodig hebben zal ik zeker voor haar kiezen.

persoonlijk leiderschap

Ester

I had a pleasant time at In Good Company for an all-day assessment. From personality test to cognitive skills assessment and role play, we covered a lot and had time to discuss quite thoroughly. Along with helping the company identify the candidate’s key strengths and areas of development for a specific role, it also provides insight to the candidate. the final report overall paints an accurate picture.

stap2

Anoniem

Ik heb het positief ervaren.

Zeer leerzaam en nuttig om meer over jezelf te weten te komen.

consultancy446

Anoniem

Fijne dag mogen ervaren. Goede begeleiding, duidelijke afspraken. Fijn team mee mogen maken.

Assessor was zeer vriendelijk, kundig en zorgde voor een veilig klimaat deze dag.

Roos van Leary

Marco de Jager

Malissa heeft mij begeleid in een traject waarin ik op zoek ging naar mijn talenten en passie in werk. Door middel van o.a. een TMA-analyse en visualisaties werd mijn pad steeds duidelijker. Ik had regelmatig ‘beren op de weg’, maar gelukkig had Malissa goede tools zodat ik hiermee om kon gaan. Ook hield ze mij steeds bij de les v.w.b. mijn passie; is dit waar je gelukkig van wordt? Ik heb Malissa’s begeleiding als zeer prettig, betrokken en persoonlijk ervaren. Mede daardoor ga ik nu de stap durven zetten om voor mijzelf te beginnen. Dank, Malissa!!

stap11
Astrid

Ik werk als recruiter en ik ken InGoodCompany als assessmentbureau, omdat ik weleens opdrachtgevers naar hen heb doorverwezen. Zowel de kandidaten die het assessment afnamen als de opdrachtgevers, waren hier altijd erg tevreden over. Ook als het assessment helaas niet leidde tot een positief advies. Kandidaten gaven allemaal terug dat ze er veel van op hadden gestoken.

Zowel Yuri als Jos geven positieve, constructieve feedback en houden je een spiegel voor. Ze zijn kritisch en eerlijk en willen je oprecht verder helpen.
Ik heb zelf met Yuri een coachgesprek gehad en, al dacht ik dat ik ondertussen wel een beetje weet hoe ik in elkaar zat, er kwamen toch weer nieuwe inzichten naar boven. Dat was waardevol.

Ik kan deze mannen van harte aanbevelen.
Bedankt Jos en Yuri.

consultancy888

Femke van Bemmelen

Voordat ik mijn assesment had was ik super zenuwachtig, maar naar mate het gesprek met ingood company verliep kwam ik in een prettige en geruststellende sfeer. Een leuk talent assessor die ook aandachtig en geïnteresseerd luisterde en doorvroeg waardoor ik mezelf uiteindelijk op een uitdagende manier ook meer heb leren kennen. Kwaliteit en snelle service door het traject heen.

the bridgez

Benthe Meppelink

Ontspannen sfeer en een goede combinatie van test momenten.

exuctive coaching

Rowan de Bruin

Ik wil Malissa enorm bedanken voor het traject. Door haar heb ik meer inzicht gekregen in mijn talenten en valkuilen. Hierdoor ben ik gegroeid zowel zakelijk en prive gegroeid.

loopbaancoaching
Marlon Fortes do Rosario

Grote complimenten voor Yuri, Jos en Tessa! Ik heb een leuke en spannende assessment dag beleefd en heb het aansluitende coaching met Yuri als heel erg leerzaam en behulpzaam ervaren.

persoonlijk leiderschap

Tim

Het was fijn om in een informele sfeer de verschillende onderdelen van het assessment met jullie te hebben doorlopen!

consultancy888

Peter Wijsman

Enorm fijn bedrijf met vriendelijke en professionele mensen die uitgaan van jouw kracht. Tessa gaf me het gevoel dat zij alle tijd voor mij had en gaf duidelijke uitleg. Ook ging zij dieper op vragen in ter verduidelijking. Ik heb naast een duidelijk rapport ook concrete tips ontvangen waar ik echt iets aan heb. Aanrader voor iedereen!
fafs
Lisa

Fijne gesprekken gehad met mijn coach. Duidelijk en concreet.

the bridgez

Silvana Bruinen

Jos heeft mij ontzettend goed geholpen tijdens onze gesprekken. De sfeer was erg prettig wat leidde tot een open en eerlijke conversatie. Ik heb nuttig advies gekregen en meer inzicht gekregen in mijzelf en mijn toekomstige carrière. Heel erg bedankt!

exuctive coaching

Ellis

Prettige setting om een assessment te doen. Ik voelde mij op mijn gemak en de sfeer was veilig om ook echt de diepte in te gaan. Dank ook voor het uitgebreide rapport welke mij helpt om mij verder te ontwikkelen.

loopbaancoaching
Anoniem

Er was gelijk een wederzijds vertrouwen, dit was de basis voor het succes van de sessies.
Het heeft mij enorm geholpen om een goed beeld te krijgen, over wat ik wel en niet ben en dus wat ik wel of niet zou moeten gaan doen in de volgende stap in mijn carrière.

Roos van Leary

Willem

Op een zeer open en prettige wijze wordt het assessment besproken en afgenomen.
Betrokkenheid en support gedurende het hele proces.
Zeer professioneel en heldere communicatie.

exuctive coaching

Anoniem

Duidelijk gesprek waarbij alle punten van het assessment op een fijne manier besproken werden. Snelle reactie op vragen en het eind rapport al na 1 dag in mijn mailbox. Bedankt voor het fijne interview Malissa!

consultancy446

Maxime Bonte

Via mijn werkgever een loopbaangesprek en bijbehorend coaching gesprek gehad met Yuri. Was erg prettig om naast het rapport ook een verhaal erbij te hebben. Zo kreeg ik meer duidelijkheid over wat ik precies aan de uitkomsten van de scan had. Uiteindelijk moet je er alsnog zelf mee aan de slag, maar het laat je wel op een andere manier nadenken over wat je eigenschappen zijn.

stap11

Anoniem

Ik heb een ontzettend fijne ervaring gehad met Tessa voor loopbaancoaching. Ik was erg aan het zoeken en zij heeft mij op een professionele manier begeleid in het maken van een weloverwogen keuze voor mijn toekomst. Hierbij heeft zij me geholpen om naar binnen te kijken en te vinden waar ik echt blij van wordt. Ook heeft ze me advies gegeven over solliciteren en banen. Ik heb hier heel erg veel van geleerd en ben haar erg dankbaar.

stap2

Marjolein

Fijne en prettige loopbaan coach sessies gehad met Malissa, aanrader!

persoonlijk leiderschap

Anoniem

Ik heb met Tessa een aantal fijne gesprekken kunnen voeren, die mij tot hernieuwde inzichten hebben geleid.
De testresultaten waren helder en ik kon mezelf er ook in herkennen, dat hielp erg veel.

Tessa, nogmaals bedankt voor al je hulp!

consultancy888

Anoniem

Ik heb mijn coaching gesprekken zeer positief ervaren. Ik voelde mij hierbij veilig en vertrouwd en dit heeft mij geholpen om mijn volgende stappen in mijn ontwikkeling inzichtelijk te krijgen. Yuri heeft hierbij in de gesprekken een omgeving gecreëerd waarin ik de ruimte kreeg mijzelf open te stellen en zijn wijze van coaching heeft mij handvaten voor de toekomst gegeven.

fafs

Roy

Fantastische ervaring gehad bij Ingood company. Voor mij de perfecte balans tussen een klantgerichte en vriendelijke sfeer en een professionele assessment middels rollenspelen en interviews. Dank voor deze inspirerende ervaring, veel van geleerd!

exuctive coaching

Joell

De gesprekken met Yuri en het assessment dat ik heb gedaan waren heel goed. Ik heb veel over mijzelf geleerd en hoe de uitkomsten toe te passen in mijn werk. Bedankt!

loopbaancoaching

René

Ik kijk terug op een zeer prettig assessment waarin ik veel nieuwe inzichten over mijzelf heb verkregen, zowel op privé- als professioneel vlak.
Het gevoel van veiligheid en vertrouwen die In Good Company weet te creëren, ondanks dat het assessment digitaal was, draagt eraan bij dat ik mij open kon stellen en op deze manier veel uit het assessment heb kunnen halen.

the bridgez

Eva

In good Company is een fijne plek die ik als laagdrempelig heb ervaren. Mijn coach Tessa heeft mij zeer goed geholpen. Ik voelde mij direct op mijn gemak en ben tot mooie inzichten gekomen. Een hele fijne ervaring en inspirerend!

Roos van Leary

Joyce

Een hele fijne ervaring gehad met jullie. Goede communicatie en duidelijke instructies.

consultancy446

Melanie van Wijk

Professionele aanpak van het volledige proces van het assessment. Van begin tot einde.

stap11

Anoniem

Goede testen en een vrij persoonlijk competentie interview gehad. Heel nuttig om deze inzichten te hebben over jezelf!

stap2

Anoniem

Heel fijn gesprek, Susanne is een vriendelijk en warm persoon. De assessment was spot on.

persoonlijk leiderschap

Suzan Kempkes

I didn’t really choose to participate in this assessment, it was mandatory to keep my job my company. Therefore I wasn’t really happy to do it. In the end, it was an interesting experience. The assessment interview was very well conducted with someone who made me feel comfortable, explained very well the purpose of the conversation etc…

One negative point was that I had to pass the tests in english and that’s not my mother tongue so I think wasn’t really fair and didn’t give the right insight about my abilities.

fafs

Eileen Polet

Ik vond het heel aangenaam. De testen waren leuk maar ik vond het heel fijn dat de vrouw die het assessment afnam de tijd voor me nam en het persoonlijk maakte. Of ze is heel goed in dr werk of ze is echt heel goed met mensen, of beide natuurlijk

Ik ben wel nog heel benieuwd naar het geschreven rapportje over me.

consultancy888

Diede Claassen

Ik heb het gehele proces als zeer prettig ervaren.

Allereerst het telefoontje om mij uit te nodigen voor een gesprek was erg vriendelijk en voelde meteen al goed aan. Een eerste indruk is erg belangrijk en die maken jullie op een goede manier.

Daarna volgde de e-mail met alle uitleg en documenten die nodig zijn voor het assessment. Duidelijk en zeer begrijpelijk. Alles wat in de PDF bijlage staat komt ook weer terug wanneer je de online test start. Dat de informatie herhaald werd, is voor mij geen irritatie, ik ervaar dit juist als prettig. Het enige minpuntje vind het plaatje van het halve gezicht in de PDF bijlage. Dat oog bleef me maar aan kijken en raakte ik door afgeleid tijdens het lezen ;-).

Het maken van de persoonlijkheids testen is duidelijk en deze zit goed in elkaar. De capaciteitstest vind ik erg leuk om te doen een ook deze is fijn in elkaar gezet. De tekst van de verbale en de numerieke test gaat soms over het jaar 2000,2005, enz.enz. Dit zou geupdate kunnen worden omdat het voor mij dan meer feeling geeft met deze tijd.

Vervolgens het gesprek met Esther. Dit gesprek had van mij nog wel 2 uur langer mogen duren. Esther heeft mij goed gelezen en wist goed door te vragen waardoor belangrijke punten naar boven kwamen. Het rapport slaat volledig de spijker op zijn kop en ik herken mezelf er helemaal in.

Een reorganisatie is een onzeker tijd waarin positieve en negatieve emoties elkaar constant afwisselen, door op deze manier begeleid en ondersteund te worden ervaar ik als zeer prettig. Het gehele proces van dit assessment heeft me rust en kracht gegeven. Ook ben ik mij mee bewust geworden van mijn kunnen en dat ik actie moet ondernemen om mij talent, kennis en ervaring verder te ontwikkelen.

Ik wil Esther graag even speciaal bedanken voor het fijne gesprek gisteren.

exuctive coaching

Elsbeth Boekel

I had a very comfortable conversation which Jos. He gave me very valuable feedback on my tests and made me think a lot on what is good for me personally.

loopbaancoaching

Sandra

Super begeleiding!

the bridgez

Romy

Heel fijn gesprek, duidelijke inhoud. Alles van tevoren goed uitgelegd, wat er besproken zou worden. Goede vragen en goed gepraat over mij als persoon, hoe de testen waren gegaan en waar ik naartoe zou willen groeien. Gaf ook voor mezelf weer nieuwe inzichten.

Roos van Leary

Femke Verveen

Mijn coachingssessies waren erg verhelderend en inspirerend. Ik voelde al snel een klik met Yuri. Hij wist goed de vinger op de zere plek te leggen, zonder daar oordelend over te zijn. Eerder het tegenovergestelde; hij zorgde ervoor dat ik weer met zelfcompassie naar mijn situatie kon kijken, waardoor er ruimte ontstond voor vooruitgang. Hij heeft mij echt van nieuwe inzichten voorzien waarvoor ik hem erg dankbaar ben. Voor iedereen die op zoek is naar een prettig en nuttig coachingstraject raad ik In Good Company van harte aan.

consultancy446

Annemarie

Op een goede locatie (weg van het dagelijkse werk) voel je je direct op je gemak door de open en vriendelijke medewerkers. Uitkomst in rapportage geeft realistisch en goed beeld weer waardoor je hier ook echt iets aan hebt om de volgende stap in ontwikkeling te maken.

stap11

Anoniem

Ik heb de afgelopen periode 2 loopbaanadviesgesprekken gehad met Jos Meijer. Deze gesprekken heb ik als zeer prettig ervaren. De laagdrempeligheid, het persoonlijke contact en ‘het spreken van de juiste taal’ maakten dat er snel richting gevonden is in het loopbaantraject.

stap2

Leo Roest

Recently I attended two online coaching sessions with Jos Meijer. I work as an assistant manager in a company and recruitment is one of my functions. I do not have any education or work experience on this role so the sessions with mister Meijer helped me learn more about the first interview with a new candidate and the assessment process. As a young professional, I also had a lot of questions about the relationships with my colleagues and students (we are also a language instuition) and the guidance of mister Meijer was really helpful.
What I liked about the sessions:
-They were online. That means that In Good Company takes safety seriously in the CORONA era and I can also attend the seminars from everywhere
-At the end of the sessions I got a booklet about talents and competencies. That means that I can learn even more and also improve my language level
-The context of the sessions is nor standard. The coach asked me what I want to learn and adjusted our conversation. I really appreciated this.
What could be better:
-Maybe a group session with my manager/colleagues would be very educational. It is an idea that I would love to share with my director.

persoonlijk leiderschap

Chara Kaimaki

Ik heb loopbaan begeleiding gekregen. Jos zorgde ervoor dat ik mij op mijn gemak voelde, daardoor durfde ik mij volledig open te stellen. Ik vond de opdrachten leuk en leerzaam. Heb nieuwe inzichten opgedaan en zou iedereen adviseren om eens te kijken waar je nu staat en waar je talenten liggen.

consultancy888

Sanne Bijlsma

Een leerzame maar toch ook confronterende dag. Het heeft mij nuttige inzichten gegeven en ook met welke middelen ik kan oefenen (bijv. de rollenspellen). Je wordt op je gemak gesteld en de aanpak zit een logische volgorde in. Een vervolgtraject klinkt aantrekkelijk voor mij! Daar ik geen ervaring heb met andere bureaus, kan ik niet vergelijken.

fafs

E.

Yuri is een begenadigde coach. Hij luistert en vraagt door, neemt niet zomaar genoegen met een kort of ondoordacht antwoord. Met de kernkwadranten als leidraad, ben ik veel over mezelf te weten gekomen. Ook een door de realiteit ingegeven zijstap, was geen punt en kreeg alle aandacht. Ik beveel hem van harte aan!

exuctive coaching

Jeroen

Onlangs een coachingstraject gedaan met Yuri Kweekel. Een heel prettig mens, waar ik me direct bij op mijn gemak voelde. Aan de hand van mijn talenten en wensen heeft Yuri mij nieuwe inzichten gegeven in het kunnen vormgeven van mijn loopbaan. Door kritische vragen te stellen, een kernkwadrant uit te werken en andere mogelijkheden aan te dragen heb ik na de sessies genoeg handvatten gekregen om mee door te kunnen. Daarnaast ben ik een stuk zelfverzekerder de deur uit gegaan. Dank Yuri voor jouw hulp en wie weet tot ziens!

the bridgez

Caroline

Prettige ontspannen sfeer. Door oefeningen krijg je de focus op wat je belangrijk vind in een baan. Met daarna natuurlijk de check of je dit terugvind in je huidige werk, bij je huidige werkgever of niet. Ik vind het prettig om hierdoor weer de regie te krijgen over mijn leven. Zoals Jos het mooi verwoorde: ga van de bijrijdersstoel weer aan het stuur zitten.
Er was voldoende aandacht voor mijn kwaliteiten en mijn uitdagingen en ook die laatste niet te zien als slechte punten maar dit tegenover de positieve punten te zetten in een kernkwadrant.
Fijn dat er flexibel werd omgegaan met mijn wensen en vragen. Ik heb er echt wat aan en zet het meteen in.

loopbaancoaching

Gesprek (interview) als prettig ervaren. Gesprekspartner was Jos Meijer en stelde de juiste vragen om vervolgens een goede samenvatting te maken van het geheel.

Assessment (verbaal, nummeriek, abstract) op HBO niveau is prima te maken met de juiste voorbereiding. Op locatie is alles goed geregeld en worden procedures helder beschreven. Erg fijn dat testresultaten direct beschikbaar zijn.

loopbaancoaching

Anoniem

Goeie koffie! En nog belangrijker; een goede gang van zaken en prettig gesprek ervaren bij In Good Company! Test geslaagd!

Roos van Leary

Jaap Booster

Tessa heeft mij dat zetje gegeven die ik nodig had. Welke stappen moet je maken om je richting te kiezen, als je niet gelukkig bent met je huidige werksituatie? Dankzij Tessa werd dit voor mij inzichtelijk en concreet. Bedankt, ik ben eindelijk klaar voor de volgende stap!

consultancy446

Nanda Arends

Assessment gedaan met interview. Prettig ontvangen door een vriendelijke dame die je het hele proces begeleidt en je op je gemak stelt.
Er wordt met je meegedacht zodat alle randvoorwaarden optimaal zijn om ontspannen aan je assessment te kunnen beginnen.
Daarna prettig interview gehad en werden ook de vervolgstappen duidelijk uitgelegd.
Al met al een prettige en ontspannen sfeer.

stap11

Rene

Prima loopbaanscan gehad bij Tessa.
Voldoende inzichten gecreëerd en voldoende stof tot nadenken meegekregen waarmee ik verder kan gaan.

Tessa is open, eerlijk en kwam erg professioneel over. De setting voelde meteen vertrouwd, waardoor ik mezelf snel op mijn gemak voelde en open en eerlijk durfde te zijn, wat het uiteindelijke resultaat alleen maar ten goede kan komen.

Makkelijk bereikbaar per auto, mooi pand.
Al met al prima!

stap2

Niels

Zeer leerzame ervaring. Goed ontvangen en alles duidelijk uitgelegd. Rollenspel professioneel uitgevoerd en ook het interview achteraf was verhelderend en diepgaand.

loopbaancoaching

Tim van Loo

Ik heb na de loopbaanscan een persoonlijk gesprek met Tessa gehad. Ik ben hierover enorm tevreden, ze weet op de juiste momenten de juiste vragen te stellen. In een relatief kort tijdsbestek zijn we tot de kern van mijn passies en drijfveren gekomen. Kortom, klasse!

persoonlijk leiderschap

Anoniem

Van te voren aangegeven dat ik een visuele beperking heb, helaas was het assessment hierop niet aangepast. Daardoor heb ik testen gemaakt (op een laptop) met bijna onleesbaar kleine lettertjes. Ook het zoeken op het scherm naar waar geklikt moet worden voor een antwoord of de volgende vraag. Na mijn “niet akkoord” met het delen van het rapport met mijn werkgever, hebben we in goed overleg een formulering gevonden (het cognitieve capaciteiten deel is uit het rapport gelaten).
De locatie is “in the middle of nowhere”. Niet met het OV te bereiken. De verzorging is prima (geconcentreerd kunnen werken, koffie/thee, lunch, etc.).

consultancy888

Maurits Thijssen

Goed assessment waarbij je na afloop een goed gesprek hebt over de behaalde resultaten die erg verhelderend en duidelijk zijn! Bedankt!

fafs

Ik heb een selectie assessment gevolgd bij In Good Company. Dit was de eerste keer dat ik zo’n assessment ging volgen. Hiervoor was ik best een beetje zenuwachtig. Alle stappen werden rustig en duidelijk uitgelegd en hierdoor werd de spanning ook wat weggenomen. Het rapport was ook snel afgerond. Het was een intensieve maar zeker leerzame dag.

exuctive coaching

Anoniem

Ik heb een assessment gevolgd bij In Good Company en ik heb er een positieve ervaring aan over gehouden. Het hele assessment was goed verzorgd, de medewerker bij wie ik het assessment heb gevolg was meedenkend en het rapport was al binnen 2 werkdagen afgerond.

the bridgez

Anoniem

Recent heb ik een assessment gedaan bij In Good Company. Ondanks dat het een intensieve dag was vond ik het ook erg leuk en zeker ook leerzaam. Ik voelde mij op mijn gemak en de sfeer is prettig. Uitleg en opdrachten zijn helder en met de feedback kun je echt wat. Het heeft mij een nog beter inzicht gegeven in mijn talenten en ook mijn valkuilen. Het rapport achteraf is uitgebreid en tot in de detail uitgewerkt. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden voor het afnemen van assessments.

Roos van Leary

Debby Bos-Smits

Zijnde mijn eerste assessment (ivm nieuwe baan) werd ik zeer vriendelijk en geruststellend opgevangen door Malissa Voordenhout en Tessa Leenen in hun prachtige kantoor in Nieuwveen. Ik heb deze dag vooral als zeer leerzaam en verhelderend voor mijzelf ervaren waarbij ik meerdere handreikingen heb gekregen en in een spiegel heb mogen kijken op een manier die ik in mijn werkomgeving over het algemeen mis. Ik ben beide dames dan ook enorm dankbaar voor al de tijd die ze mij hebben gegeven (waaronder een zeer verhelderend rollenspel) en zal de helder geformuleerde conclusies uit deze dag meenemen in het vervolg van mijn carrière en in mijn privé leven. In Good Company, dank jullie wel en heel veel succes.

consultancy446

Anoniem

Prettige setting en assessors. Ik ben hier geweest voor een ontwikkelassessment bestaande uit online persoonlijkheids- en managementrollen onderzoek en op hun kantoor capaciteitstesten, rollenspellen en diepte interview. De capaciteitstesten vond ik persoonlijk iets lastiger dan vergelijkbare testen die ik eerder had gemaakt.

Voor het rollenspel krijg je goede uitleg en ook voldoende voorbereidingstijd. Tijdens het rollen spel zijn de assessors echt in staat een ander persoon tegenover je neer te zetten. Hierdoor zijn ze goed in staat je natuurlijke gedrag naar boven te laten komen.
Na afloop van de rollenspellen nemen ze het geheel (incl. terugkoppeling van de vragenlijsten) goed met je door om een nog beter beeld van jou als persoon te krijgen. Ongeacht de uitkomst zal een assessment bij In Good Company je helpen verder te groeien.

loopbaancoaching

Elmer Stolk

Met veel plezier heb ik deelgenomen aan het Talent Assessment bij In Good Company. De dag heb ik als zeer prettig ervaren, de wijze van testen en de aanpak van de medewerkers zorgen er voor dat je in een aangename omgeving optimaal kan presteren.

De snelle feedback en het eindverslag van het assessment hebben mij geholpen om een juiste koers voor mijn toekomst te bepalen. Ook de nazorg en opvolging van de afspraken tijdens de corona crisis waren professioneel en konden op flexibele wijze worden ingevuld.

stap11

Eric B.

Ik wist niet wat ik moest verwachten toen ik hier binnen stapte, maar ik heb deze dag als zeer positief ervaren. Veel over mezelf geleerd. Vakkundige mensen.

stap2

Arjan

Prettige manier van werken met opbouwende kritiek waar ik veel mee kon. Dit heeft mij zeker aan het denken gezet.

persoonlijk leiderschap

Martijn

Ik heb een leerzaam assessment gehad bij In Good Company. Waarin ik mijn sterke punten en ontwikkelpunten heb kunnen identificeren. De rollenspellen met Yuri en Tessa waren erg leuk om te doen. Mede omdat je gedwongen wordt om te improviseren (en buiten de comfort zone te handelen) vanwege de minimale voorbereidingstijd die je krijgt. Het eindrapport gaf inzicht in de punten die ontwikkeld konden worden. Tijdens het eindgesprek krijg je enkele handvatten mee om die verbetering daadwerkelijk te realiseren. Het assessment is een aanrader voor iedereen die inzicht wil verkrijgen in zijn of haar sterke kanten en ontwikkelpunten en van daaruit een stap voorwaarts wil maken.

consultancy888

Anoniem

Nadat ik mijn baan had opgezegd, heb ik de loopbaancoach ingezet. Ik had behoefte om mijn echte drijfveren en talenten te leren kennen. Iets wat je misschien wel weet, maar waarbij je toch de hulp van iemand nodig hebt om het onder ogen te komen. Het traject heeft me mooie inzichten gegeven waarbij ik enerzijds mezelf beter heb leren kennen en anderzijds nieuwe dingen over mezelf te weten ben gekomen. Dit had ik zonder de inzet van Malissa niet kunnen realiseren! Malissa heeft mij de antwoorden laten geven op de vragen die ik had voorafgaand aan het traject had. Dankjewel voor jouw hulp hierbij!

fafs

Anoniem

Het was goed om een keer een spiegel voor gehouden te krijgen. Samen met coach Malissa hebben we mijn talenten, uitdagingen, valkuilen etc. in kaart gebracht. Goed om zo eens naar jezelf te kunnen kijken. Daarna gekeken welke voorwaarden er gecreëerd zouden moeten worden om te komen tot persoonlijke groei en waar aan gewerkt moet worden.
Verhelderende en professionele sessies waarbij Malissa goed luisterde en tips gaf. Ik heb het ook anderen in mijn omgeving aangeraden dit te gaan doen.

exuctive coaching

Ilse Zethof

Ik heb Malissa gezien als een fijne coach waar ik veel van geleerd heb en nieuwe inzicht heb gekregen.

the bridgez

André Kok

Ik werd leuk ontvangen en op mijn gemak gesteld. Tessa weet precies wat ze doet, en doet haar werk vol enthousiasme . Erg leuk om te zien.

Roos van Leary

Gerrie Voorhorst

Was een super leerzame middag!

consultancy446

Calvin van der Meer

Ik heb persoonlijk zeer veel aan de sessies gehad, heb er totaal geen spijt van.
Jammer alleen dat het maar 4 sessies waren. De begeleiding van Tessa was uitstekend.

loopbaancoaching

André Binnendijk

In de loopbaancoaching 45+ ga je in twee sessies van ongeveer twee uur in gesprek en wordt je aan het denken gezet over wie je bent en wat je talenten zijn. Samen met je gesprekspartner stel je je kernkwadrant op met je kwaliteiten en valkuilen. Met deze kennis wordt een plan van aanpak opgesteld met concrete opdrachten die helpen om meer inzicht in je carrièrekansen te geven.

stap11

Hans van Os

Bedankt mensen van In Good Company. Het was een leerzame en intense dag. En een heerlijke lunch!

stap2

Natasja van der Wiel

Eigenlijk heb ik nooit hoeven nadenken over mijn baan en rolde ik steeds door naar een andere functie. Met behulp van Tessa heb ik duidelijk kunnen krijgen waar mijn talent ligt en waar ik energie van krijg. Erg fijn om samen tot deze inzichten te komen en mezelf uit te dagen meer voor mezelf te kiezen.

Esther Kingsma
Esther Kingma -Detailresults Groep
Malissa heeft mij erg goed geholpen om meer structuur en richting te geven aan mijn gedachtes, wensen en ambities. De coachingsgesprekken waren intensief én productief. Malissa is heel goed in staat om mee te denken als dat kan en tegen te denken als dat moet. Erg prettig, veel dank!
Jaap Jochmann

Jaap Jochmann

  - Rijkswaterstaat
Toen de mogelijkheid van gesubsidieerde individuele coaching langs kwam aarzelde ik geen moment om dat bij hen te doen! Het is mij erg goed bevallen. Een mooie combinatie tussen oprechte betrokkenheid, conceptueel gegronde onderbouwing en concrete praktische aanpak
Joelle Zander
Joëlle Zander -Morgens

 Vandaag een leerzaam assessment gehad bij ‘In Good Company’. Na een vriendelijk onthaal in een rustige karaktervolle omgeving wordt er duidelijke uitleg gegeven wat er die dag op de planning staat. De capaciteit test en het rollenspel met Yuri en Ivana was erg leuk om te doen. Door de minimale voorbereiding werd je uit je comfort zone gehaald. Hierdoor worden je skills goed op de proef gesteld.

Op het einde van die dag vond er een evaluatie gesprek plaats, hier kwamen duidelijk je sterke maar ook de te ontwikkelen kanten naar boven. Ze geven je enkele handvatten mee om die verbetering daadwerkelijk te realiseren. Het assessment is een aanrader voor iedereen die inzicht wil verkrijgen in zijn sterke kanten en ontwikkelpunten en van daaruit een stap verder wil maken.

Dank aan Ivana en Yuri!

stap2

Marc

Ik ben bij In Good Company gekomen omdat ik zoekende was naar wat ik wilde met mijn carrière. Bij Jos een aantal gesprekken gehad en een Capaciteiten test gemaakt wat mij veel inzichten heeft gegeven. Ben hier echt blij mee en kon veel gerichter gaan zoeken naar een baan die bij mij past.
Mark de Bruin

Mark de Bruin-Volero

Het was goed om een keer een spiegel voor gehouden te krijgen. Samen met coach Malissa hebben we mijn talenten, uitdagingen, valkuilen etc. in kaart gebracht. Goed om zo eens naar jezelf te kunnen kijken.
ilse zethof
Ilse Zethof-Ophelia
Zeer prettig gesprek waarbij vooraf duidelijke doelstellingen geformuleerd werden en continue de koppeling naar de praktijk gemaakt werd.
Het gesprek heeft mee nieuwe inzichten gegeven waar ik mee aan de slag ben gegaan
Sirius Paalvast
Sirius Paalvast -Dirk van den Broek

leuke locatie, gemoedelijke sfeer en duidelijke uitleg

stap2

Ed Moor - Sion

Tessa en Jos weten een veilige omgeving te creëren waarin je echt jezelf kunt zijn! In de tijd dat je er bent, weten ze zich een goed beeld te vormen van wie jij bent, waar je talenten liggen, en waar je je nog verder zou kunnen ontwikkelen. Alle complimenten!
Sebastiaan de Klerk- eX:plain
Ik voelde me vanaf het eerste moment op mijn gemak door de fijne sfeer, persoonlijke aanpak en duidelijke uitleg. De terugkoppeling was leerzaam en ik heb het gevoel – naast dat ik zeker ben uitgedaagd – dat ook mijn input van belang was. Ik heb er alle vertrouwen in dat de uitslag van het assessment ook echt past bij wie ik ben.
Gerdine Tiemens
Gerdine Tiemens- Miele
Dit was mijn eerste assessment ooit, kan dus geen vergelijking maken met andere bureaus. Heldere aanpak, goede en herkenbare feedback waar ik mee aan de slag kan. Prettig om zo de spiegel eens voorgehouden te krijgen.
Wessel Parel
Wessel Parel- BPA