divider divider

Reviews


In Good Company heeft 19 beoordelingen ontvangen.

Geplaatst op: 18 juni, 2020

Ik heb een selectie assessment gevolgd bij In Good Company. Dit was de eerste keer dat ik zo’n assessment ging volgen. Hiervoor was ik best een beetje zenuwachtig. Alle stappen werden rustig en duidelijk uitgelegd en hierdoor werd de spanning ook wat weggenomen. Het rapport was ook snel afgerond. Het was een intensieve maar zeker leerzame dag.

Geplaatst op: 16 juni, 2020

Ik heb een assessment gevolgd bij In Good Company en ik heb er een positieve ervaring aan over gehouden. Het hele assessment was goed verzorgd, de medewerker bij wie ik het assessment heb gevolg was meedenkend en het rapport was al binnen 2 werkdagen afgerond.

Debby Bos-Smits
Geplaatst op: 5 juni, 2020

Recent heb ik een assessment gedaan bij In Good Company. Ondanks dat het een intensieve dag was vond ik het ook erg leuk en zeker ook leerzaam. Ik voelde mij op mijn gemak en de sfeer is prettig. Uitleg en opdrachten zijn helder en met de feedback kun je echt wat. Het heeft mij een nog beter inzicht gegeven in mijn talenten en ook mijn valkuilen. Het rapport achteraf is uitgebreid en tot in de detail uitgewerkt. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden voor het afnemen van assessments.

Geplaatst op: 26 mei, 2020

Zijnde mijn eerste assessment (ivm nieuwe baan) werd ik zeer vriendelijk en geruststellend opgevangen door Malissa Voordenhout en Tessa Leenen in hun prachtige kantoor in Nieuwveen. Ik heb deze dag vooral als zeer leerzaam en verhelderend voor mijzelf ervaren waarbij ik meerdere handreikingen heb gekregen en in een spiegel heb mogen kijken op een manier die ik in mijn werkomgeving over het algemeen mis. Ik ben beide dames dan ook enorm dankbaar voor al de tijd die ze mij hebben gegeven (waaronder een zeer verhelderend rollenspel) en zal de helder geformuleerde conclusies uit deze dag meenemen in het vervolg van mijn carrière en in mijn privé leven. In Good Company, dank jullie wel en heel veel succes.

Mark de Bruin
Geplaatst op: 14 mei, 2020

Ik ben bij In Good Company gekomen omdat ik zoekende was naar wat ik wilde met mijn carrière. Bij Jos een aantal gesprekken gehad en een Capaciteiten test gemaakt wat mij veel inzichten heeft gegeven. Ben hier echt blij mee en kon veel gerichter gaan zoeken naar een baan die bij mij past. Ook de tips voor de sollicitatiegesprekken hebben zeker geholpen.

Elmer Stolk
Geplaatst op: 4 mei, 2020

Prettige setting en assessors. Ik ben hier geweest voor een ontwikkelassessment bestaande uit online persoonlijkheids- en managementrollen onderzoek en op hun kantoor capaciteitstesten, rollenspellen en diepte interview. De capaciteitstesten vond ik persoonlijk iets lastiger dan vergelijkbare testen die ik eerder had gemaakt.

Voor het rollenspel krijg je goede uitleg en ook voldoende voorbereidingstijd. Tijdens het rollen spel zijn de assessors echt in staat een ander persoon tegenover je neer te zetten. Hierdoor zijn ze goed in staat je natuurlijke gedrag naar boven te laten komen.
Na afloop van de rollenspellen nemen ze het geheel (incl. terugkoppeling van de vragenlijsten) goed met je door om een nog beter beeld van jou als persoon te krijgen. Ongeacht de uitkomst zal een assessment bij In Good Company je helpen verder te groeien.

Eric B
Geplaatst op: 4 mei, 2020

Met veel plezier heb ik deelgenomen aan het Talent Assessment bij In Good Company. De dag heb ik als zeer prettig ervaren, de wijze van testen en de aanpak van de medewerkers zorgen er voor dat je in een aangename omgeving optimaal kan presteren.

De snelle feedback en het eindverslag van het assessment hebben mij geholpen om een juiste koers voor mijn toekomst te bepalen. Ook de nazorg en opvolging van de afspraken tijdens de corona crisis waren professioneel en konden op flexibele wijze worden ingevuld.

Sirius Paalvast
Geplaatst op: 12 maart, 2020

Zeer prettig gesprek waarbij vooraf duidelijke doelstellingen geformuleerd werden en continue de koppeling naar de praktijk gemaakt werd.
Het gesprek heeft mee een aantal nieuwe inzichten gegeven waar ik mee aan de slag ben gegaan.

Arjan
Geplaatst op: 12 maart, 2020

Ik wist niet wat ik moest verwachten toen ik hier binnen stapte, maar ik heb deze dag als zeer positief ervaren. Veel over mezelf geleerd. Vakkundige mensen.

Martijn
Geplaatst op: 19 februari, 2020

Prettige manier van werken met opbouwende kritiek waar ik veel mee kon. Dit heeft mij zeker aan het denken gezet.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten