divider divider

Reviews


In Good Company heeft 12 beoordelingen ontvangen.

Sirius Paalvast
Geplaatst op: 12 maart, 2020

Zeer prettig gesprek waarbij vooraf duidelijke doelstellingen geformuleerd werden en continue de koppeling naar de praktijk gemaakt werd.
Het gesprek heeft mee een aantal nieuwe inzichten gegeven waar ik mee aan de slag ben gegaan.

Arjan
Geplaatst op: 12 maart, 2020

Ik wist niet wat ik moest verwachten toen ik hier binnen stapte, maar ik heb deze dag als zeer positief ervaren. Veel over mezelf geleerd. Vakkundige mensen.

Martijn
Geplaatst op: 19 februari, 2020

Prettige manier van werken met opbouwende kritiek waar ik veel mee kon. Dit heeft mij zeker aan het denken gezet.

Geplaatst op: 14 februari, 2020

Ik heb een leerzaam assessment gehad bij In Good Company. Waarin ik mijn sterke punten en ontwikkelpunten heb kunnen identificeren. De rollenspellen met Yuri en Tessa waren erg leuk om te doen. Mede omdat je gedwongen wordt om te improviseren (en buiten de comfort zone te handelen) vanwege de minimale voorbereidingstijd die je krijgt. Het eindrapport gaf inzicht in de punten die ontwikkeld konden worden. Tijdens het eindgesprek krijg je enkele handvatten mee om die verbetering daadwerkelijk te realiseren. Het assessment is een aanrader voor iedereen die inzicht wil verkrijgen in zijn of haar sterke kanten en ontwikkelpunten en van daaruit een stap voorwaarts wil maken.

Geplaatst op: 4 februari, 2020

Nadat ik mijn baan had opgezegd, heb ik de loopbaancoach ingezet. Ik had behoefte om mijn echte drijfveren en talenten te leren kennen. Iets wat je misschien wel weet, maar waarbij je toch de hulp van iemand nodig hebt om het onder ogen te komen. Het traject heeft me mooie inzichten gegeven waarbij ik enerzijds mezelf beter heb leren kennen en anderzijds nieuwe dingen over mezelf te weten ben gekomen. Dit had ik zonder de inzet van Malissa niet kunnen realiseren! Malissa heeft mij de antwoorden laten geven op de vragen die ik had voorafgaand aan het traject had. Dankjewel voor jouw hulp hierbij!

Ilse Zethof
Geplaatst op: 31 januari, 2020

Het was goed om een keer een spiegel voor gehouden te krijgen. Samen met coach Malissa hebben we mijn talenten, uitdagingen, valkuilen etc. in kaart gebracht. Goed om zo eens naar jezelf te kunnen kijken. Daarna gekeken welke voorwaarden er gecreëerd zouden moeten worden om te komen tot persoonlijke groei en waar aan gewerkt moet worden.
Verhelderende en professionele sessies waarbij Malissa goed luisterde en tips gaf. Ik heb het ook anderen in mijn omgeving aangeraden dit te gaan doen.

André Kok
Geplaatst op: 29 januari, 2020

Ik heb Malissa gezien als een fijne coach waar ik veel van geleerd heb en nieuwe inzicht heb gekregen.

Gerrie Voorhorst
Geplaatst op: 27 januari, 2020

Ik werd leuk ontvangen en op mijn gemak gesteld. Tessa weet precies wat ze doet, en doet haar werk vol enthousiasme . Erg leuk om te zien.

Calvin van Meer
Geplaatst op: 27 januari, 2020

Was een super leerzame middag!

André Binnendijk
Geplaatst op: 23 januari, 2020

Ik heb persoonlijk zeer veel aan de sessies gehad, heb er totaal geen spijt van.
Jammer alleen dat het maar 4 sessies waren. De begeleiding van Tessa was uitstekend.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten