divider divider

In Good Company heeft 58 beoordelingen ontvangen.

Roy
Geplaatst op: 20 november, 2020
  • coaching

Ik heb mijn coaching gesprekken zeer positief ervaren. Ik voelde mij hierbij veilig en vertrouwd en dit heeft mij geholpen om mijn volgende stappen in mijn ontwikkeling inzichtelijk te krijgen. Yuri heeft hierbij in de gesprekken een omgeving gecreëerd waarin ik de ruimte kreeg mijzelf open te stellen en zijn wijze van coaching heeft mij handvaten voor de toekomst gegeven.

Joell
Geplaatst op: 16 november, 2020
  • assessment

Fantastische ervaring gehad bij Ingood company. Voor mij de perfecte balans tussen een klantgerichte en vriendelijke sfeer en een professionele assessment middels rollenspelen en interviews. Dank voor deze inspirerende ervaring, veel van geleerd!

René
Geplaatst op: 12 november, 2020
  • assessment

De gesprekken met Yuri en het assessment dat ik heb gedaan waren heel goed. Ik heb veel over mijzelf geleerd en hoe de uitkomsten toe te passen in mijn werk. Bedankt!

Eva
Geplaatst op: 3 november, 2020
  • assessment

Ik kijk terug op een zeer prettig assessment waarin ik veel nieuwe inzichten over mijzelf heb verkregen, zowel op privé- als professioneel vlak.
Het gevoel van veiligheid en vertrouwen die In Good Company weet te creëren, ondanks dat het assessment digitaal was, draagt eraan bij dat ik mij open kon stellen en op deze manier veel uit het assessment heb kunnen halen.

Joyce
Geplaatst op: 30 oktober, 2020
  • coaching

In good Company is een fijne plek die ik als laagdrempelig heb ervaren. Mijn coach Tessa heeft mij zeer goed geholpen. Ik voelde mij direct op mijn gemak en ben tot mooie inzichten gekomen. Een hele fijne ervaring en inspirerend!

Melanie van Wijk
Geplaatst op: 27 oktober, 2020
  • assessment

Een hele fijne ervaring gehad met jullie. Goede communicatie en duidelijke instructies.

Anoniem
Geplaatst op: 27 oktober, 2020
  • assessment

Professionele aanpak van het volledige proces van het assesment. Van begin tot einde.

Anoniem
Geplaatst op: 23 oktober, 2020
  • assessment

Goede testen en een vrij persoonlijk competentie interview gehad. Heel nuttig om deze inzichten te hebben over jezelf!

Suzan Kempkes
Geplaatst op: 22 oktober, 2020
  • assessment

Heel fijn gesprek, Susanne is een vriendelijk en warm persoon. De assessment was spot on.

Diede Claassen
Geplaatst op: 22 oktober, 2020
  • assessment

Ik vond het heel aangenaam. De testen waren leuk maar ik vond het heel fijn dat de vrouw die het assessment afnam de tijd voor me nam en het persoonlijk maakte. Of ze is heel goed in dr werk of ze is echt heel goed met mensen, of beide natuurlijk 😉

Ik ben wel nog heel benieuwd naar het geschreven rapportje over me.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten