divider divider

In Good Company heeft 64 beoordelingen ontvangen.

Anoniem
Geplaatst op: 5 februari, 2021
  • assessment

Op een zeer open en prettige wijze wordt het assessment besproken en afgenomen.
Betrokkenheid en support gedurende het hele proces.
Zeer professioneel en heldere communicatie.

Maxime Bonte
Geplaatst op: 2 februari, 2021
  • assessment

Duidelijk gesprek waarbij alle punten van het assessment op een fijne manier besproken werden. Snelle reactie op vragen en het eind rapport al na 1 dag in mijn mailbox. Bedankt voor het fijne interview Malissa!

Anoniem
Geplaatst op: 1 februari, 2021
  • assessment

Via mijn werkgever een loopbaangesprek en bijbehorend coaching gesprek gehad met Yuri. Was erg prettig om naast het rapport ook een verhaal erbij te hebben. Zo kreeg ik meer duidelijkheid over wat ik precies aan de uitkomsten van de scan had. Uiteindelijk moet je er alsnog zelf mee aan de slag, maar het laat je wel op een andere manier nadenken over wat je eigenschappen zijn.

Marjolein
Geplaatst op: 25 januari, 2021
  • coaching

Ik heb een ontzettend fijne ervaring gehad met Tessa voor loopbaancoaching. Ik was erg aan het zoeken en zij heeft mij op een professionele manier begeleid in het maken van een weloverwogen keuze voor mijn toekomst. Hierbij heeft zij me geholpen om naar binnen te kijken en te vinden waar ik echt blij van wordt. Ook heeft ze me advies gegeven over solliciteren en banen. Ik heb hier heel erg veel van geleerd en ben haar erg dankbaar.

Anoniem
Geplaatst op: 19 januari, 2021
  • coaching

Fijne en prettige loopbaan coach sessies gehad met Malissa, aanrader!

Anoniem
Geplaatst op: 11 januari, 2021
  • coaching

Ik heb met Tessa een aantal fijne gesprekken kunnen voeren, die mij tot hernieuwde inzichten hebben geleid.
De testresultaten waren helder en ik kon mezelf er ook in herkennen, dat hielp erg veel.

Tessa, nogmaals bedankt voor al je hulp!

Roy
Geplaatst op: 20 november, 2020
  • coaching

Ik heb mijn coaching gesprekken zeer positief ervaren. Ik voelde mij hierbij veilig en vertrouwd en dit heeft mij geholpen om mijn volgende stappen in mijn ontwikkeling inzichtelijk te krijgen. Yuri heeft hierbij in de gesprekken een omgeving gecreëerd waarin ik de ruimte kreeg mijzelf open te stellen en zijn wijze van coaching heeft mij handvaten voor de toekomst gegeven.

Joell
Geplaatst op: 16 november, 2020
  • assessment

Fantastische ervaring gehad bij Ingood company. Voor mij de perfecte balans tussen een klantgerichte en vriendelijke sfeer en een professionele assessment middels rollenspelen en interviews. Dank voor deze inspirerende ervaring, veel van geleerd!

René
Geplaatst op: 12 november, 2020
  • assessment

De gesprekken met Yuri en het assessment dat ik heb gedaan waren heel goed. Ik heb veel over mijzelf geleerd en hoe de uitkomsten toe te passen in mijn werk. Bedankt!

Eva
Geplaatst op: 3 november, 2020
  • assessment

Ik kijk terug op een zeer prettig assessment waarin ik veel nieuwe inzichten over mijzelf heb verkregen, zowel op privé- als professioneel vlak.
Het gevoel van veiligheid en vertrouwen die In Good Company weet te creëren, ondanks dat het assessment digitaal was, draagt eraan bij dat ik mij open kon stellen en op deze manier veel uit het assessment heb kunnen halen.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten