Training persoonlijk leiderschap

Persoonlijk Leiderschap

Worden wie je wil zijn in vier inspirerende trainingsdagen!

Schrijf je nu in!
persoonlijk leiderschap

 Wat houdt het in?

Persoonlijk leiderschap staat aan de basis van ieder succesvol ontwikkeltraject. Weten wat je wil en waar je kracht ligt, met het lef om ook je kwetsbaarheden onder ogen te komen. Het is een training in een kleine groep (max. 8 deelnemers) waarin ieders eigen doelen centraal staan. 

De meerwaarde van het programma zit in het leren van anderen en het vormen van elkaars ‘stok achter de deur’. Je krijgt alleen het beste uit een enorme bak kennis die we de afgelopen jaren hebben verworven. Denk aan inzichten en technieken vanuit NLP, de Transactionele Analyse, Mindfulness en Byron Katie. 

Bekijk hieronder wat er per trainingsdag wordt behandeld!

Persoonlijk Leiderschap

Toegelicht in één minuut
Iemand schildert op een computerscherm

Voor jou 

Regie nemen over jezelf, je gedrag en je patronen en weten hoe je jouw belemmeringen en uitdagingen effectief kan veranderen, levert skills en resultaten op waar je de rest van je leven iets aan hebt. Persoonlijk Leiderschap versterkt je ontwikkelpotentieel, houdt je mentaal sterk en wendbaar, stoomt je klaar voor het omgaan met stevige uitdagingen en neemt obstakels weg om het beste uit jezelf te halen. Je leert hoe je binnen je grenzen je mogelijkheden optimaal benut en leert hoe je je grens kunt herkennen en aangeven als die is bereikt. Als jij weet hoe jij werkt, kun je alles bereiken dat jij belangrijk vindt.

 • Investering in mentale gezondheid
 • Minder stress, meer rust
 • Meer veerkracht en zelfvertrouwen
 • Lekkerder in je vel
 • Weten waar je blij van wordt en wat je energie kost
 • Inzicht in hoe verandering werkt en hoe je hierin de regie kan nemen
safasf

Voor je medewerkers

Jouw mensen zijn je belangrijkste bron in het voortbestaan en evt. laten groeien van je organisatie. De toegevoegde waarde van een gelukkige medewerker is eindeloos. Het beste uit hen halen, wil iedereen, maar hoe doe je dat?

Persoonlijk Leiderschap inzetten voor je medewerkers biedt hen de kans inzicht te krijgen in hoe zij het meest succesvol zijn. Het versterken van mentale veerkracht, zelfvertrouwen, assertiviteit en stressbestendigheid zorgt voor meer werkgeluk van de medewerker en nog betere resultaten voor de organisatie.

 • Duurzame inzetbaarheid
 • Vitaliteit
 • Medewerker tevredenheid en werkgeluk
 • Verzuim preventie
 • Optimale resultaten

Anderen gingen je voor!

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Alrik Los - Head of Strain Engineering bij Biotalys

“De training persoonlijk leiderschap heeft me veel zelfinzicht gebracht wat nu echt belangrijk is in het leven. Daarnaast heeft het me veel inzicht gegeven in hoe me op te stellen tegenover anderen en wat ik aan mezelf moet verbeteren om goed leiding te kunnen geven en van achter het team te kunnen sturen.”

Alrik Los
Ms. Nameless
Add Your Stars
Mirjam van Soest - Officemanager bij mondzorg Kudelstaart
“Ik heb geleerd hoe ik meer rust kan vinden in mijzelf en hoe ik signalen kan herkennen die aangeven dat ik mezelf weer even voorbij loop. Ook heb ik geleerd dat ik vaker bij mezelf mag nagaan hoe ik me ergens bij voel en dit ook mag uitspreken. De training was waardevol voor mij, omdat ik door de oefeningen en de uitleg veel geleerd heb over mijzelf. Daarnaast heb ik veel van mijn mede-cursisten geleerd, doordat we een groep hadden die heel open naar elkaar communiceerde.”
Mirjam van Soest
Ms. Nameless
Add Your Stars
Mark de Roos - CHRO & Head of Delivery at Zerocopter
“De vele korte maar krachtige opdrachten die je in korte tijd maakt, helpen enorm met het inzichtelijk maken van de patronen die leiden tot ongewenste uitkomsten. Ik heb vooral beter leren begrijpen hoe mijn interne denk- en gevoelsprocessen samenwerken en door welke zaken deze beïnvloed worden. Dat klinkt heel abstract, maar na de trainingen is dit juist heel duidelijk en concreet. De uitwisseling van ervaringen met mijn mede cursisten en de trainers maakten dat ik in zeer korte tijd grote stappen kon zetten.”
Mark de Roos
Ms. Nameless
Add Your Stars
Susanne Aantjes-Jongeling - Senior arbeid- & organisatiepsycholoog
“Ik ben privé en beroepsmatig veel met (de ontwikkeling van) anderen bezig en doe vaak veel dingen tegelijk. Ik heb me voor deze training aangemeld om daarnaast ook weer bewuster bij mezelf stil te staan, meer rust en balans te ervaren en vaker luisteren naar mijn eigen gevoel. Ik heb geleerd om terug te gaan naar mijn eigen drijfveren. Ook ben ik veel meer zelf de regie gaan pakken in het aanbrengen van meer balans en het doorbreken van niet-helpende patronen.”
Susanne Aantjes
Ms. Nameless
Add Your Stars

Schrijf je nu in!