divider divider
divider

Malissa Voordenhout

Hallo, ik stel me graag aan je voor. Mijn naam is Malissa Voordenhout. Zolang ik mij kan herinneren ben ik bezig met mijn eigen persoonlijke- en later ook professionele-ontwikkeling. Onderwerpen op het gebied van psychologie, ontwikkeling en de werkende mens hebben me altijd geïnteresseerd. Omdat ik het anderen ook gun om zichzelf te ontdekken en hun volledige potentie te benutten, ben ik gaan werken als coach. Naast werk houd ik van wandelen, dansen, paardrijden, spelletjes, natuur, reizen, watersport en creatief bezig zijn. Vrienden, collega’s en coachees omschrijven mij als spontaan, attent, empathisch, open en proactief. Deze eigenschappen zijn ook kenmerkend voor wat je van mij in een coachtraject kunt verwachten. Ik kom snel tot de kern en help je in kleine stappen nieuwe inzichten en technieken te integreren in jouw dagelijks leven. Zo brengen we samen een blijvende verandering teweeg.

“Mijn grootste kracht is mijn sensitiviteit. Ik voel haarfijn aan waar het probleem zit en wat er op dat moment nodig is. Snel tot de kern komen en leren door te doen!”

Expertise

Ik sta het meeste in mijn kracht als het gaat om het (weer) leren vertrouwen op jezelf en het genereren van inzicht in je karakter, patronen, passie, talenten en gedrag. Onderwerpen waar ik me voornamelijk op richt zijn:

Zelfvertrouwen en stevigheid                        Hoogsensitiviteit

✔ Talentontwikkeling                                          Persoonlijk leiderschap

Stress- en burn-out problematiek

Werkervaring

Ik ben mijn carrière begonnen in het HR vakgebied. Binnen dit werkveld heb ik verschillende rollen vervuld binnen verschillende organisaties en ben ik expert geworden op het gebied van talentmanagement, learning & development, performance en duurzame inzetbaarheid. Na het volgen van mijn coach/trainer opleiding heb ik de volledige focus gelegd op de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties in de rol van coach/ talent consultant bij In Good Company.

Malissa Voordenhout

    

Wit

Wit

Coachvraag

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten