divider divider
divider

Tessa Leenen

Hallo, mijn naam is Tessa Leenen. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om me te verdiepen in sociaal maatschappelijke kwesties, verhitte discussies te voeren met mijn vrienden en om verre reizen te maken. Onderwerpen die me fascineren zijn politiek, positieve psychologie, gespreksvaardigheden en communicatie. Ik ben nieuwsgierig, empatisch en oplossingsgericht en zo zou ik mijn coachstijl ook omschrijven. Als coach probeer ik je te ondersteunen in het formuleren van je hulpvraag, en gaan we samen op onderzoek uit om er achter te komen hoe jij effectiever om kunt gaan met je eigen talenten.

“Empathisch, oplossingsgericht en behulpzaam. Vanuit deze talenten ondersteun ik anderen in het ontdekken van hun eigen kwaliteiten en hoe deze in te zetten in de dagelijkse praktijk.”

Expertise

Ik sta het meeste in mijn kracht wanneer het gaat over interactie tussen mensen. Onderzoeken waar je op je werk of in een privésituatie tegenaan loopt en concreet aan de slag gaan met het inzichtelijk maken van patronen en aanleren van nieuw gedrag. De onderwerpen waar ik me voornamelijk op richt zijn:

Roos van Leary                                      Stress- en burn-out problematiek

Effectief communiceren                        Talentontwikkeling

Werkervaring

Ik ben mijn carrière begonnen als trainingsacteur op het gebied van effectieve communicatie, management en conflicthantering. Om mij verder te ontwikkelen tot trainer en coach heb ik besloten mij om te laten scholen tot Toegepast Psycholoog. Naast mijn opleiding ben ik blijven werken als trainer, coach en trainingsacteur. Daarna ben ik als docent in het hbo-onderwijs aan de slag gegaan. Ik werkte als trainer gespreksvaardigheden en studie- loopbaanbegeleider. Als talent consultant en coach bij In Good Company komt al mijn eerdere werkervaring samen en heb ik de gelegenheid om me bezig te houden met het ontwikkelen en begeleiden van mensen op persoonlijk- en loopbaanvlak.

Tessa Leenen

    

wit

wit

wit

Kernkwadrant-1

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten