Talentgericht werken met kernkwadranten: 5 uitgebreide voorbeeldvideo's
05 december 2023 
in Video

Talentgericht werken met kernkwadranten: 5 uitgebreide voorbeeldvideo's

Een lang gekoesterde droom werd in 2023 werkelijkheid: een mooie video-serie over Talentgericht werken met Kernkwadranten. Waarom worden we hier zo blij van? Omdat het kernkwadrant als geen ander model gedrag in kaart brengt! Het kernkwadrant is briljant in haar eenvoud. Misschien ken je jouw talenten, valkuilen, uitdagingen en allergieën al lang, maar had je ze nog nooit met elkaar in verband gebracht. Dit doet het kernkwadrant voor je. En dan gaat er een wereld voor je open! We gebruiken het dan ook regelmatig tijdens coaching en assessments.

Op deze pagina vind je alle 5 video's van de serie Talentgericht werken met Kernkwadranten. We gaan dieper in op de volgende talenten: optimisme, nauwkeurigheid, creativiteit en daadkracht.

Wil je na het zien van deze video's meer weten over werken met kernkwadranten? Volg dan een van onze workshops of trainingen!

Optimisme

Zorgzaamheid

Nauwkeurigheid

Creativiteit

Daadkracht


Over de schrijver
Ik werk als Assessor bij In Good Company. Ik ben behulpzaam, creatief en enthousiast. Als Assessor kom ik tot de kern en focus ik me tijdens het assessment op jouw talent. Zo creëren we samen een beeld van wie jij bent, waar je goed in bent en waar je nog beter in kunt worden! Ik heb interesse in psychologie en schrijf hier verschillende blogs over.
Reactie plaatsen