Even voorstellen: Jos Meijer
03 juli 2017 
in Blog

Even voorstellen: Jos Meijer

Hallo, ik ben Jos, medeoprichter van In Good Company. In Good Company ondersteunt organisaties bij het herkennen van talenten en het ontwikkelen van talenten.

Mijn belangrijkste rol is het verbinden van professionals aan uitdagende interim-opdrachten binnen het HR-domein, in het bijzonder op het gebied van talentmanagement. Daarnaast houd ik mij ook bezig met MyTalentBox (een online ontwikkelplatform, echt een waanzinnig gaaf initiatief!!!). Mijn motto is “work hard, play hard”.

De vrijheid die het ondernemen met zich meebrengt, vind ik fantastisch! Voor mij is het glas halfvol; ik zie altijd mogelijkheden en kansen. Mijn kracht: het herkennen van talent en vervolgens koppelen aan ambities van organisaties.

Mijn nieuwe hobby: op maandagavond KickBoxen! Wat een sport!! En wat kom je vol energie weer thuis! Super!

Over de schrijver
Reactie plaatsen