Even voorstellen: Yuri Kweekel
03 juli 2017 
in Blog

Even voorstellen: Yuri Kweekel

Hallo. Yuri hier! Eén van de drijvende krachten achter In Good Company. Vanuit vriendschap ontstaan en 'In goed gezelschap' van compagnon Jos Meijer en collega Marjolein Ris. Regelmatig bijgestaan door geweldige stagiaires en professionals uit ons netwerk. Bij ons draait alles om TALENT.

Ik ben volledig in mijn element wanneer ik mag oreren, regelen, praatjes maken en sales-tijgeren. Dit betekent onder andere mooie en bij voorkeur grote assessmenttrajecten binnenhalen, organiseren en uitvoeren van A tot Z.

Maar ik werk ook graag in alle rust 1-op-1 met mensen. Als coach, luisterend oor en met onverdeelde aandacht. Als fervent aanhanger van het kernkwadrant van Ofman geloof ik in de kracht van creëren. Dit betekent regie pakken, initiatief nemen en vol energie met je talenten aan de slag gaan.

In willekeurige volgorde ben ik papa, golfer (handicap 25 is voor verbetering vatbaar...), echtgenoot, vriend, broer, kerkganger, hardloper, kapitein, spelbegeleider bij het hockey, Feyenoordsupporter, muziekliefhebber, Netflixer (momenteel The 100, Designated Survivor, Better call Saul en natuurlijk House of Cards), amateur-tuinier, Volvo-rijder, niet vies van een gokje wagen en ook goed in af en toe helemaal niks doen…

Staat er iets bij dat je aanspreekt? Wil je met mij als persoonlijke coach aan de slag? Bellen kan en mag natuurlijk: 06-29022851

Over de schrijver
Reactie plaatsen