Even voorstellen: het kernkwadrant van Tessa
20 april 2020 
in Blog

Even voorstellen: het kernkwadrant van Tessa

Wij stellen ons graag aan je voor!

Wanneer mensen bij ons komen voor een assessment of een coachgesprek, vragen wij van hen om zich open te stellen en leren we in korte tijd veel over elkaar. In onze dienstverlening maken we veel gebruik van het kernkwadrant van Daniel Ofman, een model inzicht te verkrijgen in talenten, valkuilen, uitdagingen en allergieën. Om ons ook alvast een beetje te leren kennen, zullen wij ons de komende tijd aan jullie voorstellen aan de hand van ons eigen kernkwadrant. Bekijk in onderstaande video het kernkwadrant van onze nieuwste medewerker: Tessa Leenen

[video width="1920" height="1080" mp4="https://www.ingoodcompany.nl/wp-content/uploads/2020/04/Tessa-GOED-1920x1080-1.mp4"][/video]

Tessa: een behulpzame bemoeial

Ik ben Tessa en een van mijn talenten is behulpzaamheid. In mijn werk als coach en assessor komt deze eigenschap goed van pas wanneer ik mensen help om zich te ontwikkelen. Als collega sta ik klaar om anderen te hulp te schieten en mee te denken over oplossingen. Als ik hier in doorschiet, komt het ook wel eens voor dat ik me ga bemoeien met zaken die ook gemakkelijk zonder mij kunnen worden opgelost, of neem ik problemen van anderen over terwijl die hier helemaal niet op zit te wachten. Ik mag mijzelf uitdagen om op dit soort momenten meer ruimte te geven aan een ander om zelf met oplossingen te komen. Dit kan ik doen door vragen te stellen en niet gelijk met oplossingen te komen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen