Even voorstellen: het kernkwadrant van Yuri
19 augustus 2020 
in Blog

Even voorstellen: het kernkwadrant van Yuri

Wij stellen ons graag aan je voor!

Wanneer mensen bij ons komen voor een assessment of een coachgesprek, vragen wij van hen om zich open te stellen en leren we in korte tijd veel over elkaar. In onze dienstverlening maken we veel gebruik van het kernkwadrant van Daniel Ofman, een model inzicht te verkrijgen in talenten, valkuilen, uitdagingen en allergieën. Om ons ook alvast een beetje te leren kennen, zullen wij ons de komende tijd aan jullie voorstellen aan de hand van ons eigen kernkwadrant. Bekijk in onderstaande video het kernkwadrant van onze medewerker: Jos Meijer

[video width="1920" height="1080" mp4="https://www.ingoodcompany.nl/wp-content/uploads/2020/08/Yuri-1920x1080-1.mp4"][/video]

Yuri: een overtuigende solist

Ik ben Yuri en één van mijn talenten is overtuigingskracht. In mijn werk als ondernemer komt deze eigenschap goed van pas wanneer ik een bepaalde richting op wil met de organisatie. Ik weet wat ik wil en creëer draagvlak door mijn ideeën te beargumenteren. Als ik hier in doorschiet, komt het ook wel eens voor dat ik solistisch te werk ga. Of ik vind geen overeenstemming, maar probeer mijn visie er alsnog doorheen te duwen. Ik mag mijzelf uitdagen om op dit soort momenten meer vragen te stellen, beter te luisteren en afstemming te zoeken. Op die manier kan ik mijn eigen visie verrijken met de ideeën van anderen en een beter resultaat behalen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen