Meet Hein!

Hallo, mijn naam is Hein Vettewinkel. Ik ben sinds kort 22 jaar en woon in Leiden waar ik Toegepaste Psychologie studeer aan de Hogeschool. Oud en jong als ik me voel zit ik inmiddels in mijn derde jaar en loop ik sinds deze week als kersverse stagiair rond bij In Good Company. Ik kwam op mijn eerste dag binnen en werd meteen warm onthaald onder het genot van een kop koffie. Na kennismaken en wat minder serieuze praat was de tijd uiteindelijk daar om de laptops open te slaan en werk te verrichten. Tessa, mijn stagebegeleidster, heeft me meteen ingeleid in de assessments die op het programma staan. Ik ben het diepe ingesprongen om een mening te vormen over iemands resultaten voor een bepaalde vacature, waarna Tessa en ik over mijn bevindingen begonnen te sparren.

Hein

Kernkwaliteiten

Nadat het hele assessmentprogramma was besproken had ik nog een paar vragen voor de dag erna. Ik mocht namelijk meteen meekijken hoe dat in de praktijk in zijn werk gaat en wat ik als stagiair, naast nog vele andere vaardigheden, zal gaan leren.

Bij In Good Company wordt veel gedaan met kwaliteiten. Ik geloof dat empathie mijn kernkwaliteit is. Echter zo trots als de pauw die ik ben heb ik naast mijn kernkwaliteit ook een valkuil, uitdaging en allergie. In de komende zes maanden kom ik er hopelijk achter wat mijn valkuilen en uitdagingen zijn en ontwikkel mezelf verder als toegepast psycholoog.

Geschreven door: Hein Vettewinkel.

Over de schrijver
Reactie plaatsen