Mogen wij ons aan je voorstellen?
18 augustus 2023 
in Blog

Mogen wij ons aan je voorstellen?Mijn naam is Esmée van den Berg - van Laren.

Ik woon samen met mijn man en mijn twee katten in Waddinxveen. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met lezen, paardrijden en boulderen. Ik heb een achtergrond in arbeids- en organisatiepsychologie. Ik heb veel interesse in het gedrag van mensen én dieren.

Bij In Good Company ga ik aan de slag als Assessor. Anderen helpen is voor mij een grote drive en door assessments ondersteun ik mensen in hun ontwikkeling! Daarnaast werk ik één dag voor mezelf als paardencoach, waarbij ik kinderen met bijvoorbeeld ADHD coach met behulp van paarden. Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan.

De visie van In Good Company betreft talentgericht werken en positieve psychologie past goed bij mijn visie. Want juist door te focussen op waar iemands talenten liggen, kan iemand verder groeien en tot bloei komen! Met behulp van deze persoonlijke assessments, zorgen we bij In Good Company dat iemand zichzelf beter leert kennen en dragen we bij aan iemands ontwikkeling. Ik heb veel zin om hier aan de slag te gaan en ook mezelf verder te ontwikkelen.

Als ik mezelf zou omschrijven in 1 woord; zou dit ‘sociaal’ zijn. Nu vind ik 1 woord een beetje bescheiden, dus laat ik mezelf kort even voorstellen in meerdere woorden. Mijn naam is Melissa Sybesma en ik mag sinds 14 augustus 2023 het team van In Good Company versterken in de rol van assessor. Ik vind het fijn om mijn talenten als luisteren, analytisch denken en observeren nu dagelijks te kunnen inzetten. Het leukste aan deze rol vind ik het menselijk contact. Ik leer tijdens elk assessment iemand een beetje kennen, wat mij ontzettend veel energie geeft.

De persoonlijke benadering van In Good Company draag ik ook graag uit, zowel in ons team als in de assessments. Ik heb een achtergrond in de psychologie en ik heb mij onder andere verdiept in de positieve psychologie. Dit sluit goed aan bij mijn positieve en leergierige houding. Met die houding ga ik dan ook elk assessment in en zorg ik samen met de kandidaat voor een goed beeld van de persoonlijke talenten en ontwikkelingsmogelijkheden van de kandidaat.

Verder ben ik gek op koffie en heb ik daarom een opleiding als barista gedaan. Hoewel ik nu gecertificeerd barista ben, vind ik het nog altijd het leukst om de koffie te drinken. Dit doe ik dan ook regelmatig met mijn vrienden in mijn vrije tijd. Ik heb ervaren dat de beste gesprekken ontstaan onder het genot van een kopje koffie.

Ik hoop dat ik op deze manier iets meer woorden heb kunnen geven aan hoe ik mezelf zou omschrijven, zodat je een beetje een beeld heb van wie ik ben. Mocht je graag nog meer van mij willen weten, stuur gerust een berichtje, want ik sta altijd open voor een goede kop koffie. En laten wij nou net goede koffie hebben bij In Good Company…

Over de schrijver
Reactie plaatsen