Afscheid Tessa

Afscheid nemen

Ja, daar ga ik dan. Na maanden lang plannen en toewerken naar een moment waar ik nog veel langer van gedroomd hebt. Het is nu echt tijd om mijn koffers te pakken en met mijn man en kind naar de andere kant van de wereld te vertrekken. Al jaren droom ik ervan om nog één keer een lange reis te maken. Het is eigenlijk nooit een geschikt moment om die knoop door te hakken en dan echt te gaan. Maar corona, een verbouwing, een zwangerschap en dan zo'n kleine baby in je armen zijn toch allemaal wel goede redenen om nog even in de veilige haven te blijven.

Maar voor ons kwam er een moment dat wij elkaar aankeken en zeiden "maar het kan toch ook met zijn drieën?". Er zijn zoveel goede argumenten om te kiezen voor wat je al hebt. Want wat heb ik veel! Familie en vrienden om mij heen, een fijn huis waarin ik kan wonen en een fantastische werkplek. Want ja, als je het dan toch over veilige havens hebt. In Good Company is er daar voor mij wel een van. In de afgelopen vier jaar ben ik gegroeid als professional en heb ik de ruimte gekregen om steeds meer verantwoordelijkheden op me te nemen die aansluiten bij mijn talenten. Ik heb mogen ervaren wat het is om kwetsbaar te kunnen zijn op je werkplek, fouten te mogen maken, soms flink te botsen en weer samen vooruit te gaan.

Ik heb In Good Company zien groeien en slinken en laat nu weer een team van vier mooie mensen achter me. En hoewel ik heel erg uitkijk naar mijn reis, vind ik afscheid nemen van In Good Company toch ook wel heel erg lastig.. Wie weet is het niet voor altijd, in ieder geval verlaat ik voor nu de organisatie en kijk ik met warme herinneringen terug.

Wil je nog een keer met me in contact komen? Stuur me dan een berichtje via LinkedIn.

Tessa


Over de schrijver
Reactie plaatsen